BÆNCH x Who Killed Bambi

BÆNCH x Who Killed BambiVejle Kammermusikfestival byder på et unikt møde mellem rytmisk og klassisk musik, til en koncert hvor du kan opleve Bænchs intense post-punk genfortryllet af strygermusik leveret af Who Killed Bambi.

Bænch
Bænch er et ungt dansk post-punk rockband, som udforsker en stemningsfuld og dynamisk rocklyd. Med mørke elementer af guitar, ekspressive synthflader samt en melodisk og længselsfuld vokal, skaber de en storslået, upoleret  og autentisk lyd, som lægger sig i et tomrum på den danske musikscene. Bænch har vundet Quasar, Jelling festivals talentprogram, og gæstet Wall of Sound, SPOT-festival, og festivals scenerne bliver kun større i 2024 hvor de blandt andet skal gæste Smukfest og Jelling Festival.

Who Killed Bambi
Kvintetten af klassisk uddannede musikere har medbragt elegance, integritet og legesyge, til et væld af samarbejder med musikere fra vidt forskellige musikalske universer. Ensemblet har arrangeret musik for, samt optrådt og indspillet med etablerede kunstnere som Father John Misty, Oh Land, Søren Huss og mange andre.

At løfte andre kunstneres musik til nye højder og arbejde på tværs af genrer er en af grundpillerne i WHO KILLED BAMBI, hvilket bl.a. manifesteres gennem deres serie af samarbejder, som kvintetten passende kalder WKB+. WKB+ har budt på samarbejder med en lang række interessante nordiske artister og anmelderroste optrædener på koncertsteder som Kulurmødet på Mors, Musikhuset Aarhus og Ofelia Plads (Det Kongelige Teater).

WHO KILLED BAMBI's diskografi inkluderer debutalbummet '+' (2015) med kunstnere som Pernille Rosendahl og Ane Brun, 'Who Killed Bambi' (2019) med strygerkompositioner af ensemblets egen Mette Dahl Kristensen, og '12' (2021) med nordiske kunstnere som Sandra Kolstad, Eivør og Lydmor. I december 2022 afholdt WHO KILLED BAMBI med støtte fra Kirsten og Gunnar Fonden en enestående live koncertopførsel af albummet '12" med alle albummets solister, tre pigekor og lyskunst i Store Sal Musikhuset i Aarhus.

Dato
fredag 7. juni 2024
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Pladser
Ståpladser
Forsalg
100,-
Dørsalg
125,-
Køb billet

Find vej