HVA'SÅ VEJLE Zar Paulo

Zar Paulo

Elendig software tour 2023
SUPPORT: hun_sagde


ZAR PAULO ER KLAR MED “ELENDIG SOFTWARE TOUR”

Den Aarhusianske kvintet Zar Paulo brugte sidste år på at cementere deres navn på den danske musikscene. Til efteråret kan publikum se frem til at opleve det velanmeldte liveband, når de besøger 22 byer på ”Elendig Software Tour” med et samlet debutalbum i ryggen.

Zar Paulo annoncerer deres største koncertrække til dato, når de tager på ”Elendig Software Tour” i efteråret 2023. Zar Paulo kom sidste år ind på den danske musikscene med unikt talent for at skrive originale sange og skabe særlige liveoplevelser.


”De er lavet af stof, der kalder på større scener,” skrev Soundvenue i en femstjernet liveanmeldelse efter en udsolgt Zar Paulo koncert i Lille VEGA tilbage i november. Det er denne energi, Zar Paulo tager med sig på tour, når de til efteråret besøger 22 byer i hele landet.

”2022 føltes som et nyt gear for os, og vi havde nogle helt overvældende oplevelser. Vi glæder os enormt meget til at komme ud at møde vores publikum igen. Det har været det vildeste at mærke, hvor meget energi folk deler ud af til vores koncerter. Som det liveband vi er, giver det virkelig blod på tanden efter at brænde helt igennem,” siger guitarist Johan Horsmans.


ELENDIG SOFTWARE

2023 er blevet indledt med udgivelsen af singlen ”Ik Gå Så Langt” fra anden halvdel af debutalbummet ”Elendig Software”.

”Elendig Software (Del 1)” fra september 2022 blev flot modtaget af publikum, mens flere toneangivende medier hyldede det selvproklamerede ”halvbum” med fem stjerner: ”Første del af Zar Paulos debutalbum er et generationsportræt, du ikke kan sidde stille til (Politiken)”, ”Zar Paulo skriver dybt charmerende popsange om 2022’s dystre virkelighed (Soundvenue)”, ”Småmesterlige popsange tager generationsangsten med på turen (GAFFA)” og ”Zar Paulo er på alle måder det band og den energi, Danmark har brug for (Heartbeats)”.


”Elendig Software (Del 1)” blev kåret til én af årets bedste udgivelser af selvsamme medier, hvilket blot har skabt endnu mere nysgerrighed omkring anden del af debutalbummet ”Elendig Software”, som bandet tager med bandet på tour i efteråret.

”Det har været en fond af overvældende indtryk, og det er svært at forstå, at vi har været så meget i gennem på ét år. Da vi sad ude i baglokalet efter koncerten på Train i Aarhus, gik det op for os, hvor meget vi har rykket os. Nu kommer der folk til vores koncerter. I år skal vi ud at vise, at vi kan tage den endnu længere,” siger forsanger Emil Vammen.


Zar Paulo er allerede annonceret til at skulle spille til GAFFA-Prisen i marts, og til sommer tager de på festivaltour, hvor de ind til videre er annonceret til Northside Festival og Smukfest.

Billetterne til ”Elendig Software Tour” i efteråret/vinter 2023 bliver sat i salg onsdag d. 1. marts kl. 10:00.Koncerter

Fr. 6/10 – Næstved, Vershuset

Lø. 7/10 – Slagelse, Badeanstalten

To. 12/10 – Aalborg, Skråen

Fr. 13/10 – Thy, Plantagehuset

Lø. 14/10 – Randers, Værket, Turbinen

To. 19/10 – Fredericia, Tøjhuset

Fr. 20/10 – Vejle, Bygningen

Lø. 21/10 – Kolding, Godset

To. 26/10 – Herning, Fermaten

Fr. 27/10 – Sønderborg, Mejeriet

Lø. 28/10 – Esbjerg, Tobakken

To. 9/11 – Roskilde, Gimle

Fr. 10/11 – Køge, Tapperiet

Lø. 11/11 – Frederiksværk, Gjethuset

To. 16/11 – Rødovre, Viften

Fr. 17/11 – Birkerød, Mantzius Live

Lø. 18/11 – Horsens, Platform K

To. 23/11 – Helsingør, Toldkammeret

Fr. 24/11 – Holbæk, Elværket

Lø. 25/11 – København, Store VEGA

Fr. 1/12 – Odense, Posten

Lø. 2/12 – Aarhus, Train

 

hun_sagde er følsom, rå og energisk hiphop med toner af R&B og poprock. hun_sagde fortæller  gennem poetiske tekster om menneskets og samfundets skyggesider, og er ikke bange for at tage fat i de emner, ingen andre tør røre. På scenen kulminerer hun_sagde i en energieksplosion, som gør det svært at stå stille. Teksterne leveres så overbevisende og indlevende, at det nærmest er umuligt at fjerne blikket fra hun_sagdes betagende skikkelse. hun_sagde havde koncertdebut i 2020 som support for Zar Paulo på et udsolgt Train, og spillede i 2021 på Uhørt Festival, hvor Soundvenue inkluderede hun_sagde på magasinets top 10 overkoncerter på festivalen. Soundvenue's anmelder beskrev hun_sagde som ”en fascinerende skikkelse som optrædende. Hver linje blev leveret med så meget smerte og indlevelse, at det i længden ligefrem blev hypnotiserende. ”I foråret 2022 udgav hun_sagde debut-singlen ”Ingenting”, og udgav senere på året den selvtitlede EP ”hun_sagde”. Samme år spillede hun_sagde på SPOT Festival, hvor hun modtog 5/5 stjerner for sin optræden af Bands Of Tomorrow, og spillede desuden på Store Vega og Train som support for PATINA. hun_sagde var nomineret til Music City Aarhus 2022's Talentpris som én blandt fem håbefulde musiktalenter fra det aarhusianske upcoming-miljø.

Dato
fredag 20. oktober 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
190,-
Dørsalg
210,-
Køb billet

Find vej