To mikrofoner og en stak vinyler

To mikrofoner og en stak vinylerKan du huske det øjeblik musikken ramte dig?
Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren?
Den sang, der fik dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse?
Den plade du fik af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?

 

Igennem personlige fortællinger, fortæller Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken, og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser, de der bare bruger den som baggrundsstøj og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader. 

 

Med pladespilleren imellem sig, sætter de deres egne plader på, og hører også publikum om deres forhold til musikkens verden. Et hyggeligt selskab med nærværende og sjove fortællinger, og spiller ny og ældre musik, dansk og udenlandsk.

 

Carsten Holm er radioværten, der har lever og ånder for musik. Har lavet radio på DR og som vært på P4 og P6 BEAT er med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

 

Flemming Møldrup er livsstilseksperten, der elsker musik, og er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst hvad der gør os til de menneske- og musiktyper vi er.

LOKAL GÆST: Maria Theresa Olsen fra BRYG Coffee House, som vil medbringe nogle af sine yndlingsplader, og lade sig interviewe om sit liv med musik. 

Dato
onsdag 22. marts 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
200,-
Dørsalg
225,-
UDSOLGT

Find vej