Rot Away | Vulvatorious | Sloevsind

Rot Away | Vulvatorious | SloevsindBURN THE BUILDING smider årets sidste brænde på bålet under Bygningen, og du er inviteret med! Kom og giv den fuldsmadder til de geniale toner af ROT AWAY, VULVATORIOUS og SLOEVSIND. Kridt danseskoene, vi forventer at det kommer til at slå gnistre!

ROT AWAY er et Københavnsk hardcore band dannet i 2019. I 2021 udgav de deres debutalbum “Nothing Is Good” gennem Last Mile Records. Debuten blev af mange anmeldere rost for den kompromisløse stil og albummet cementerede ROT AWAY’s plads på den danske hardcore scene. Heavymetal.dk skrev
“Nothing Is Good er en flot debut, der demonstrerer bandets evner og viser, at dansk hardcore ikke er sådan at bide skeer med”.
ROT AWAY’s musik og liveshows er en aggressiv energiudladning, som en knytnæve i dit ansigt. Bandet har siden debuten leveret HC shows fra øverste hylde under sloganet “MAKE STAGEDIVES GREAT AGAIN”. I sensommeren 2023 vil ROT AWAY udgive deres andet album med titlen HEAVY WEIGHT.

VULVATORIOUS er et nyt dansk metalband, der gennem tekster om kvindehad, krig og fascisme hidkalder til sammen at gå i krig imod patriarkatet

SLOEVSIND
dansk hardcore, der sætter ord på de mørke afkroge af menneskets sind. Med emner, der beskæftiger sig med forpinelse, afmagt og ensomhed, tager
SLOEVSIND hul på tabuet om skrøbeligheden i at være menneske.
Ordet sløvsind beskriver en apatisk sindstilstand, der kommer til udtryk i bandets rå og pulserende tyngde og et melankolsk tekstunivers med omdrejningspunkt om menneskets psyke.
Med en kolossal og atmosfærisk lyd der har stærke referencer til bl.a. Harms Way, END og Nails er målet at skabe en platform hvor man kan italesætte det der tynger sindet.

Dato
lørdag 9. december 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
160,-
Dørsalg
185,-
Køb billet

Find vej