Kristian Lilholt Duo

Kristian Lilholt DuoKristian Lilholt er en spillemand og sangskriver med meget store S’er. Han var med til at starte Lilholt Band op i 1983, og spillede i bandet i 22 år. Sammen med bror Lars skrev han nogle af bandets bedste og mest populære sange.

Han forlod Lilholt Band i 2005, og har siden opbygget sin egen musikalske karriere og fanskare. Kristian Lilholt er kendt for sine store kunstbaserede LAND koncerter, men har spillet overalt i Danmark i trio og kvartet format. Han har også skabt en bemærkelsesværdig produktion af instrumental musik, der er kendt langt ud over Danmarks grænser. I den genre matcher han internationale navne som Enya og Mark Knopfler. Derudover er Kristian Lilholt en sikker entertainer. Han ophæver afstanden mellem scene og sal med god humor og kommunikation i absolut øjenhøjde.

Kristian Lilholt udgiver nyt album i maj 2023. Under coronaen genoptog Bdr. Lilholt deres fælles sangskrivning, og det kom der nogle nye, fantastiske sange ud af. Det primære indhold på det nye album vil være disse nye sange med prominente gæster - samt nye udgaver af nogle af brødrenes ældre sange.
”Lige Ud Ad Landevejen” (featuring Anders Blichfeldt og Lars Lilholt) er første single og smagsprøve på albummet. -> https://fb.watch/gzq26S-LoL 

Kristian Lilholt drager ud på de danske spillesteder i efteråret 2023 - i et duo setup med guitaristen Frede Panduro.
Koncerternes primære indhold vil være Bdr. Lilholts familiære sangskat, men publikum får også smagsprøver på den instrumentale musik og sange fra LAND mm. Der er dømt varm og vedkommende menneskemusik fra en fremragende musikmager.

Dato
torsdag 21. september 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
200,-
Dørsalg
225,-
Køb billet

Find vej