Den dansk/svenske forbindelse

Den dansk/svenske forbindelseI august 2022 mødtes to danske sangskrivere med to svenske kollegaer. Søren Krogh og Anne Eltard fra Danmark mødtes i det sydlige Skåne i et sommerhus med Annika Fehling og Staffan Wester.

 

Søren Krogh og Anne Eltard har hver deres solokarriere kørende i Danmark og endda begge med udgivelser i år. Annika Fehling har 14 albums bag sig og er bosiddende på Gotland hvorfra hendes aktiviteter udgår. Og endelig er Staffan Wester fra Malmø sandelig også aktuel med et soloalbum.

 

De 4 sangskrivere har skrevet en god håndfuld sange sammen på dansk og svensk –- nogle gange oven i hinanden, andre gange skiftevis dansk og svensk. Sangene blev til på blot 2 dage i Sydskåne og blev efterfølgende spillet med verdenspremiere til 20 årsjubilæet for Visfestivalen i Lund i starten af august.

 

Nu har Krogh/Eltard/Fehling/Wester fået blod på tanden og laver en mindre turne i Danmark. Det bliver en koncert med de nye dansk/svenske sange suppleret med sange fra de fire sangskriveres bagkatalog.

 

En skøn nordisk koncert, hvor de to sprog flyder naturligt sammen og understøttes af den skønneste folkemusik.

 

Søren Krogh: Sang, mandolin og guitar
Anne Eltard: Sang, violin og guitar
Annika Fehling: Sang og guitar
Staffan Wester: Sang, bas og guitar

Dato
torsdag 13. april 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
160,-
Dørsalg
185,-
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej