The Midnight Special + Color, The Blind

The Midnight Special + Color, The BlindTHE MIDNIGHT SPECIAL er et originalt country rock band dannet i trekantsområdet i begyndelsen af 2019, med intentionen om at spille den variant af country, som ikke umiddelbart kunne høres i Danmark. En variant de selv vælger at kalde PIGTRÅDS-COUNTRY, da alle bandets medlemmer har haft rockmusikken som tro følgesvend gennem livet.

 

Inspirationen er hentet fra (country) rockens hylder, med genkendelige elementer fra traditionel country blandet med rock, pop, Folk og Americana. Musikken er ægte og indlevende, uden at være prætentiøs eller påtaget, men derimod med fuldt skrald på intensitet, autencitet, og integritet.

 

 

COLOR, THE BLIND leverer ærlig, organisk og velspillet musik, der på ét og samme tid har rødderne solidt plantet i den jyske muld, men som også strækker sine grene mod en musikalsk arv fra et andet kontinent.

 

Sanger og sangskriver Daniel Bæk er født i Esbjerg, men opvokset på en gård i Salling, og netop det landlige, jyske islæt præger de oprigtige sangtekster. Sangene er alle et produkt af den fede, jyske lerjord, men slet skjult findes også en iboende længsel efter noget andet; noget større ? efter de store highways, græsstepper, sneklædte bjerge, ensomme træhytter og små, slumrende minebyer. Musikken finder sit hjem et sted mellem indiefolk, country og Americana, og som musikalske forbilleder kan nævnes bl.a. Allan Olsen, Justin Vernon, Gregory Alan Isakov og Mandolin Orange.

 

Dato
lørdag 17. december 2022
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
120,-
Dørsalg
145,-
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej