Møl

Møl

SUPPORT: Feather Mountain


Det er gået stærkt for det aarhusianske band MØL, der blander hidsig vokal og aggressiv black metal, med den drømmende atmosfære fra shoegaze-genren. En blanding, der giver et unikt lydbillede, og får den ellers så mørke stemning i black metal, til at lyde symfonisk smukt.

 

Inspireret af bands som My Bloody Valentine, Slowdive, Lantlôs og Alcest blev debutpladen ’JORD’ fra 2018 et af årets helt store metaludgivelser og udråbt som ’Ugens album’ af det internationalt anerkendte metalmagasin Kerrang!, mens de på opfølgeren ’Diorama’ fra 2021 kom i selskab med navne som Slayer, Anthrax og Soilwork på det legendariske pladeselskab Nuclear Blast.

 

Det internationale gennembrud fik fart, før de for alvor overhovedet nåede at træde ind på den danske scene. Men med medlevende og overbevisende optrædener på Copenhell, A Colossal Weekend, Royal Metal Fest og flere headliner-shows rundt om i landet, er MØL for alvor blevet en spiller på den danske metalscene og et af de bands, man bare skal opleve live.

 

FEATHER MOUNTAIN

Den københavnske prog metal-kvartet FEATHER MOUNTAIN blev dannet af brødrene Andreas (bas og growl/kor) og Christian (trommer) samt Mikkel (vokal) i 2017, og blev siden fuldendt af Jens (guitar og kor) i 2018. FEATHER MOUNTAIN har fra starten arbejdet målrettet på at skrive musik, der forener metalmusikkens vildskab med drømmende alternativ rock. Som bandnavnet FEATHER MOUNTAIN illustrerer er netop kontrasterne og nuancerne centrale for orkestret, som søger at sætte lyd og billeder på tilværelsens dualisme og kompleksitet i hele sin musikalske totalitet.

Dato
fredag 16. december 2022
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
150,-
Dørsalg
175,-
Køb billet

Find vej