Katrine Schmidt

Katrine SchmidtSiden 2012 har Katrine Schmidt været en aktiv del af den danske folk- og roots scene, medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver. I marts 2021 udgav hun sit debutalbum – Laying My Burdens Down. At være menneske i sine følelsers vold.


Netop dette er centralt i Katrines liv, såvel som musikken. Katrine kommer ud af et miljø og en opvækst som har været fyldt med kraftige inspirationer fra de traditionelle amerikanske genrer. Især de mandlige barytonstemmer inden for country, folk, jazz og roots-musik har været en røst som den 30-årige sanger har kunne spejle sig i. Alle sangene på albummet er meget personlige og ærlige, og indeholder emner så som længsel, håb, afhængighed, misbrug og kærlighed – om at være menneske på godt og ondt. Sammen med sit band glæder hun sig til fortsat at komme ud på de danske scener og præsentere sine sange og sit bud på country music.

 

Side 33: “At det rent faktisk kan lykkedes, har jo f.eks. Ester Brohus og Rebekka Thornbech tidligere bevist, og nu melder Katrine Schmidt sig med sin debutplade seriøst på banen, som førsteudfordrer til den hjemlige country-dronning trone. For selvom der er mange miles fra hendes hjemby Aalborg og til Austin, så lyder dette sublimt håndspillede debutalbum rent faktisk mindst lige så godt, som meget af det der kommer fra selve country musikkens moderland”.Lineup:

Katrine Schmidt: Vokal

Johannes Aaen Jensen: Klaver, orgel, kor

Mikkel Bøggild: Guitar, kor

Thyge van Dassen: Violin

Mark Kühn: Kontrabas

Jonas Kardyb: Trommer

Dato
lørdag 8. oktober 2022
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
170,-
Dørsalg
195,-
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej