Frans Bak Trio

Frans Bak TrioDen svenske sangerinde Josefine Cronholm er en dybt personlig stemme. Nu tyve år inde i sin karriere har hun altid været sig selv og ikke givet køb på den gave, hun har til jazzen. Hun sanser naturen og er en lyrisk urkraft fra de dybe svenske skove.


Hans Ulrik er en superfed solist. Han er også en loyal akkompagnatør, som ved når der skal gives plads til andre, intet super-ego her. Hans Ulrik har såvel en ekspressiv udadvendt side, men også en indadvendt side, som vender sig dybt og følende mod naturen.


Frans Bak lærte vi først at kende gennem storartede jazz-udgivelser med orkestret “Det Blå Skrig”. Siden har Frans Bak fokuseret meget på filmmusik. Også her har han haft enorm succes. Frans Bak har studeret komposition og klaver og har udviklet sin egen form for ro og mindfulness i musikken, en tilgang som nu kaldes “Den Nordiske Tone” i udlandet.


Aftenens orkester er en mesterlig trio i balance, som både kan improvisere og hvile i den nordiske tone. En stor og dyb oplevelse er i vente. 

 

Josefine Cronholm – vokal, Hans Ulrik – sax, Frans Bak - piano

Dato
torsdag 8. september 2022
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Forsalg
140,-
Medlem JIVE jazz kr. 100
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej