BB & THE BLUES SHACKS (DE)

BB & THE BLUES SHACKS (DE)Et af Europas allerbedste rhythm'n'bluesbands


2. juledag 2022 er der besøg fra udlandet i skikkelse af det værdsatte, rutinerede, kompetente og livs- og spilleglædeudstrålende blues, soul- og rhythm ’n’ blues band, tyske B.B. & The Blues Shacks.


B.B. & The Blues Shacks har været på banen i mere end 30 år, og har knap 20 fuldlængdeindspilninger af høj kvalitet bag sig, inklusive et par solo-udgivelser fra nogle af bandmedlemmerne og under navnet ”Bonita & The Blues Shacks” et par album i samarbejde med den fine sydafrikanske sangerinde Bonita Niessen.


Bandet, der har base i Hildesheim, Tyskland, har turneret over store dele af verden med stor succes. De har begået sig glimrende på masser af skrå brædder fra USA til Australien og tilbage igen. Danmark – og størstedelen af resten af Europa og USA – har de besøgt flere gange. De fem medlemmer af B.B. & the Blues Shacks har det med at give sig 100%, når de er på scenen, hvor de virkelig formår at få musikken ud over scenekanten og et godt greb i ethvert publikum. Man går umuligt skuffet hjem fra en koncert med dette orkester, der bare skal opleves.

 

”Ladies & Gangsters... it’s bluestime since 1989!"

 

LINE-UP:
Andreas ’Ali’ Arlt : bluesguitarer
Michael Maddy Arlt : sang & mundharper
Fabian Fritz : piano & orgel
Andre Werkmeister : trommer
Henning Hauerken : akustisk & elektrisk bas

 

Dato
mandag 26. december 2022
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:15
Forsalg
200,-
Dørsalg
230,-
Medlem Crossroads forsalg kr. 160 / dør kr. 190
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej