ANDORRA

ANDORRA



ANDORRA

 

 

Andorra er et nyt dansk jazzorkester med rødder i miljøet omkring Det Syddanske Musikkonservatorium. Efter konservatoriet skulle vejene så skilles, men følelsen var så stærk mellem musikerne, at det måtte afprøves, hvilket potentiale der var i samarbejdet mellem dem.


Resultatet er nærmest sensationelt godt! En ny lyd er født på den danske og europæiske scene, og den vil skabe bølger derude.
Er det jazz, er det indie rock, er det fusion, progressive, trance…? Kald det Andorra Music, for det ligner ikke noget, du har hørt før. Selv om der er genkendelige elementer fra de forskellige genrer, så er det den eksplosive blanding af dem, der er ny - tilført det element, der hedder intuitivt sammenspil, hvor der lyttes med de helt store ører til hinanden.


Der er synergi, og musikkens muser ånder på orkestret, når det spiller. Det er UNG MUSIK, så JIVE håber, at rigtigt mange unge vil finde vej til denne koncert. Vi er i Andorra-land, og alt kan ske.

 

Mads La Cour – trompet, Morten Jørgensen – elbas, Simon Krebs – guitar, Peter Kohlmetz Møller – klaver, Nikolaj Bundvig - trommer

Dato
torsdag 7. april 2022
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Forsalg
140,-
Dørsalg
140,-
Medlem JIVE jazz kr. 100
Køb billet

Find vej