TALK m/Jesper Binzer & Alex Nyborg Madsen

TALK m/Jesper Binzer & Alex Nyborg Madsen

Byens Hus, Jelling


Foredraget foregår i Byens Hus i Jelling

 

Jesper Binzer indtager en unik position i dansk rockmusik, både som frontfigur i D-A-D og med sine egne soloprojekter, hvor han netop nu er aktuel med sit andet soloalbum.

Talkshowet Bag om Binzer er en samtale mellem Jesper Binzer og Alex Nyborg Madsen om den imponerende karriere, som Jesper Binzer stadig har fuld gang i. En samtale om både det at vokse op midt i rockmusikken og det at blive voksen og etableret uden at gå i stå. En samtale om at respektere de ændrede præmisser, tiden byder på og om at holde sig relevant og bevare sin personlige og kreative kant. En samtale krydret med sjove anekdoter og spændende historier fra livet som rockstjerne lige midt i følgespottet.

I 2012 udgav Jesper Binzer selvbiografien I Won’t Cut My Hair, hvor han trods sin umiddelbare attitude som indbegrebet af en rockstjerne også viser sig som et åbent og reflekterende menneske, der ikke er bange for at tale om den anden og mere personlige side af ham, der er kendt for at holde tusindvis af fans i sin hule hånd og som svinger af sin virtuelle taktstok med sit velkendte “Udemæææææærket Roskilde!” eller hvilken by han nu sammen med resten af bandet står på scenen i.

Jesper Binzer og Alex Nyborg Madsen mødtes første gang netop på dagen, hvor Disneyland After Dark (i dag D-A-D) havde underskrevet deres første pladekontrakt. Mødet fandt sted hos den legendariske manager og booker John Rossing. “Hils pænt på Alex. Det er ham, der skal spille jeres numre i radioen”, lød managerens umiddelbare introduktion.

Heldigvis viste det sig, at mange andre også gerne ville spille bandets musik, og Jesper Binzer og D-A-D har siden skrevet historie og opnået legendestatus i dansk musik. Alex Nyborg Madsen har siden deres første møde arbejdet som dedikeret og kompetent rockformidler på landets største og førende radiokanaler.

 

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival i samarbejde med Vejle Musikteater og Bygningen.

Dato
onsdag 20. oktober 2021
Arrangør
Diverse arrangører
Start
20:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
274,-
Foredraget foregår i Byens Hus i Jelling
Køb billet

Find vej