Statisk

Statisk

Support: Kedde Brock


Koncerten er desværre aflyst. Alle billetkøbere får direkte besked omkring procedure

 

 

I Ødsted Festival savner vi allerede festival og har derfor, i samarbejde med Bygningen, en række koncerter på programmet. Vi glæder os derfor til at byde jer velkommen til vores koncert med STATISK!

Vi forsøger os på at skabe en festivalstemning til koncerten med lys, skilte og halmballer - og hvad der ellers skal til😁🍺

STATISK er en dynamisk duo fra Odense bestående af Mathias Ranch Skov og August Kulmann Halle, som netop har været nomineret til P3 talentet, og optrådt ved P3 Guld i november.  
Statisk er en eksplosion af nerve og nærvær. – Og musikken flyder direkte ind i blodet og direkte ind i livets skrøbelighed og sårbare rum, der findes i os alle.


Statisk smider EP, der rammer lige ned i nerven af, hvad det vil sige, at være et ungt følsomt og sårbart menneske – lige nu og lige her. Debut EP'en udkom 23.04.21

Karrierekanonen, P3’s Uundgåelige med singlen "Højhus" og en A-rotation på P3 med singlerne "Sprængstof" og "Tiden Går i Stå", har allerede markeret en brilliant start for Statisk.

En duo, der med deres første EP markerer starten på en rejse, hvor lyrik og produktion står i stærk synergi, og hvor ungdommens rus flyder ud af hver en strofe, og hver en node.

 

Om Ep’en fortæller drengene: ”Den her EP er vores følelser, og hvem vi er. Det er en fortælling om de faser vi går igennem i livet kogt ned på seks audiofiler. En ærlig fortælling om, hvordan vi har det når det går godt og når det går skidt. – Og så er den her EP en fortælling om, hvor sindssygt svært det er at være et ungt menneske, der skal finde sin plads i livet. Hvad gør du, hvis ikke du føler, at du passer ind i rotteræset. Vi går ind i musikken, men hvad gør andre?”

 

Man er ikke i tvivl om, at man på ep’en møder seks numre, der handler om at leve stærkt og overleve at være ung. Livet skal udforskes, og heldigvis giver Statisk med denne EP det perfekte soundtrack til det sprudlende forår og lugten af frihed, der ligger lige for døren hos en ensom og indelukket ungdom.

Dato
lørdag 18. december 2021
Arrangør
Diverse arrangører
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
120,-
Dørsalg
145,-
AFLYST
AFLYST

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej