Nikolaj Wulff

Nikolaj Wulff

Standup


Nikolaj Wulff følger op på 2019-succesen og har ladt arsenalet med skarpe jokes og nye upcoming acts af høj karat, når han denne torsdag rammer Bygningen @ Vejle med en ny omgang "Wulff & Venner!

 

"Wulff & Venner 2021" fortsætter hvor 2019-udgaven slap og introducerer dig til en håndfuld af de allermest spændende comedytalenter, du ikke vidste, du manglede i dit liv.

 

 Nikolaj Wulff udtaler selv: "Jeg har fået sammensat et fantastisk show med nogle af mine absolut sjoveste kolleger, som jeg oven i købet har æren af at kalde for venner. De udmærker sig hver især ved allerede at have en helt unik tilgang til deres comedy og de er alle sammen nogen, jeg personligt, elsker at se optræde. Jeg tør godt garantere en fantastisk aften - for der er noget for alle og der er ingen der kommer til at kede sig med dem her på scenen!"

 

Showets første udgave blev i 2019 optaget i det Københavnske og fik en utroligt pæn modtagelse på internettet +100.000 visninger.

 

Denne gang har Nikolaj Wulff pakket bilen med et nyt hold komikere og årets udgave af showet bliver optaget i Vejle. Vær med, når Nikolaj Wulff står ved roret og sejler publikum igennem et hav af jokes og forskelligartede komikere.

 

Præcis HVEM du bliver præsenteret for på aftenen er hemmeligt... Men én ting er sikkert! Det bliver sjovt!

Dato
torsdag 21. oktober 2021
Arrangør
Ekstern arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
120,-
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej