Flyttes GuestBook m. Fenja / Michel Belli / Kristine Hoelgaard (ny dato)

GuestBook m. Fenja / Michel Belli / Kristine Hoelgaard (ny dato)

Håndplukket af Mathilde Falch
Koncerten flyttes til Engelsholm Højskole


Bemærk: Koncerten er flyttet til Engelsholm Højskole, Engelsholmvej 6, 7182 Bredsten

 

GuestBook er vores nye tiltag, hvor vi lader en etableret artist være gæstebooker for en aften, og dermed efterlade en musikalsk hilsen i vores ’GuestBook’. Med denne, bruge sit eget velrenommerede ’brand’, til at præsentere nogle talentfulde vækstlagskollegaer, som de mener vi bør opleve.

 

Konceptet er inspireret af, at MATHILDE FALCH under første del af Corona-nedlukningen, udlånte sin facebookprofil til en række unge singer-songwriter kollegaer. Dette for livestreaming af en række koncerter, i en 2-dages ’Online Festival’.

 

Både som cadeau for denne generøse og kollegiale gestus, og for inspiration til gæstebooker-idéen, var det mest naturlige i verden jo, at lade Mathilde Falch være den første gæstebooker. Og her er de tre navne, som Mathilde har valgt, at I bare må og skal høre. Vi håber I vil tage imod hendes opfordring.

KRISTINE HOELGAARD udgav sin debutplade i 2019, hvilket affødte 3 nomineringer til Gaffa-prisen 2020; 'Årets danske solist', 'Årets nye danske navn' og 'Årets danske pop udgivelse', samt nogle flotte anmeldelser. Hun har siden udgivelsen spillet over 30 koncerter i solo, duo og bandkonstellationer; har lige udgivet ny musikvideo og hun arbejder pt. på nyt materiale. Denne aften optræder Kristine Hoelgaard i duo-format og I kan glæde jer til at blive inviteret indenfor i et eftertænksomt folk-pop univers, hvor legesyge, ro og kærlighed til ord findes.  

 

MICHEL BELLI spiller til dagligt med bandet DEN SYVENDE SØN. Men efter at have været en del af kollektivet ’Roots Machine’, der en gang om måneden mødes på Mojo i København, for at spille egne sange solo for publikum, har det givet ham en stor lyst til at tage på tour alene. Michels repertoire vil denne aften byde på sange fra hans fem album store bagkatalog, og nogle af de sange han har skrevet til sin far, Peter Belli.

FENJA er ærlig, dansksproget pop-poesi, spundet ind i et vidt forgrenet elektro-akustisk univers. Bag FENJA står 23-årige Freja, der skriver sange om livets rødder og rodløshed. Sangene skabes og foldes ud i samarbejde med producer, Mikkel Damgaard og cellist mm Line Felding.  Sammen har de skabt et minimalistisk, men alligevel stort og særpræget univers omkring Frejas poetiske tekster. Fenja er signet af Sony, og første udgivelse er netop udkommet i april. 

Dato
fredag 14. maj 2021
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
100,-
Dørsalg
125,-
Koncerten er flyttet til Engelsholm Højskole
Køb billet

Find vej