Mike Andersen Band

Mike Andersen Band



Mike Andersen har modsat tidens trend med at blive hurtig kendt og lige så hurtigt glemt, spillet et stort og trofast publikum op med sine musikalske evner og sin vedholdenhed. Med 8 (+en EP) udgivelser bag sig, og nu med sit 9. fuldlængde album på trapperne og et hav af koncerter i kalenderen, fortsætter Mike Andersen sine aktiviteter for fuldt blus.

 

Live-publikummet mærker at det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på Mike Andersen Bands koncerter, der sprudler i sikkert samspil og ikke lader noget tilbage at ønske! Med sin musik viser han hvordan blues kan gå hånd i hånd med soul og pop i en sammensmeltning, der lyder som kombinationen af klassikere og moderne hits.

 

Der er nærkontakt mellem bandet og publikum - men så sandelig også internt i bandet, hvor man som publikum oplever at ’tændt’ orkester der virkelig nyder at spille sammen!

 

Mike Andersen er international klasse med en stor lyd og en stærkt personlig og følsom stemme.

 

I maj 2018 udsendte Mike Andersen Band den seneste single, ’There She Was’. En slags forløber til den næste udgivelse, som forventes ude i foråret 2020 og sandsynligvis er når at komme med i bagagen når Mike og band midt i maj står på scenen i Bygningen, Vejle.

 

 

"Mike Andersen Band" er:

Mike Andersen: Sang & guitar

Johs. Nørrelykke: Guitar & kor

Kristian Kold: Bas & kor

Kristian Fogh: Keyboard, orgel & kor

Jens Kr. Dam: Trommer & kor

Dato
lørdag 16. maj 2020
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:15
Forsalg
290,-
Medlem Crossroads forsalg kr. 190,- / Koncerten afholdes i Store Sal
AFLYST

Find vej