Mathilde Falch m. Band

Mathilde Falch m. Band



Koncerten med MATHILDE FALCH er blevet en del af FØNIX Kulturnat Vejle, og derfor nu gratis. MEN, man skal stadigvæk gå ind og hente sig en billet. Du kan få din gratis-billet" via "køb billet" her på siden. Husk at medbringe den på dagen. Enten som print, eller på mobil.


De dejlige trofaste Mathilde-fans, der allerede havde købt billet, har nu fået refunderet pengene, men beholder naturligvis deres billet. Der er 43 gratis billetter, og man kan MAX hente 2 stk. pr. kunde.


Koncerten afholde i Store Sal, så der er god plads til at holde afstand, og alle gældende covid-forholdsregler, vil naturligvis blive overholdt. I skal bare medbringe godt humør, og sund fornuft.

Og der er snart udsolgt!



__________________________________________________________

 

MATHILDE FALCH har på gammeldags facon bygget en karriere op, ude på spillestederne, ved at turnere landevejene tynde, år efter år. Derigennem har hun også fået det mest trofaste publikum, der gennem årene bare har vokset sig større og større.

Den 20 juni udgav hun et livealbum, som er en hyldest til netop dét publikum, og til livescenen i det hele taget; "..Jeg elsker selv at gå til koncert, og når alting fungerer godt, kan det være en magisk oplevelse mellem publikum og de optrædende på scenen. Så jeg har supermeget respekt for, når folk kommer ud og deltager i koncerterne.” - udtaler Mathilde Falch.

Sangene til albummet er blevet udvalgt af Mathildes egne fans.

"Mine facebookfølgere har valgt de sange ud, som skulle med fra de fire albums, jeg tidligere har udgivet. Min stil og mine færdigheder har igennem årene udviklet sig, og jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg godt kan lide - med livealbummet kan jeg opdatere de sange, som jeg og mit publikum er gladest for - med min nuværende band-lyd".

 

Dato
fredag 4. september 2020
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Der er fri entré. MEN man skal hente sin gratis billet via vores billetsystem. MAx 2 pr kunde
UDSOLGT GRATIS ADGANG

Find vej