MARTIN LUTZ GROUP (1)

MARTIN LUTZ GROUP (1)



15 år med den samme grundstamme af musikere i orkestret. Det er et aldeles enestående og vel-sammenspillet orkester, vi skal høre. Musikken i det seks-personer store orkester vil trække på jazzens “world music”-rødder, dvs. Afrika og Sydamerika. 


Når Martin Lutz anfører om musik, at “det jo bare er swing og ikke raketvidenskab”, så er det lidt af en underdrivelse. Der ligger års hårdt arbejde i at få dette naturlige swing. Musikken er frisk og frodig og fyldt med detaljer og musikalske godbidder i alle afskygninger.


Martin Lutz Group har et line-up med hele tre saxofonister, som interagerer med hinanden på alle mulige måder. De spiller unisont, kontrapunktisk og laver spændende og overraskende lyde og soloer, når de driver musik-karavanen frem gennem verdens rytmer. Selv sidder Martin Lutz ved pianoet og styrer løjerne som komponist og arrangør.

 

Kom til aftenens koncert og hør, hvad dette band kan byde på af glad “world jazz”. Det bliver en musikalsk oplevelse, som man bør give sig selv (og andre).

 

Jacob Rose - sax, Jesper Møller - sax, Mads Ole Erhardsen - sax, Martin Lutz: piano, Lars Johnsen - bas, Ricco Victor - trommer

Dato
tirsdag 27. oktober 2020
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Dørsalg
140,-
Medlem JIVE jazz kr. 100
Billetbestilling på billetkontor@jive-jazz.dk

Find vej