Kent t. & The Delta Grinders

Kent t. & The Delta Grinders



Kent T. & The Delta Grinders… leverer ”intens blues med bid og vid”

 

KENT THOMSEN, HENRIK HANSEN, MORTEN HUSTED & IB KRAUSE-KJÆR - tilsammen ”Kent T. & The Delta Grinders” - kommer med ordentlig spandfuld sange hvor stilen er MEAN OLD DIRTY ROTTEN CHICAGO-BLUES, endnu mere low-down, indædt og bidsk og nede på jorden end nogensinde!

Vægten er lagt på engelsksprogede tekster, selv om der også er en enkelt ”dansker” imellem ;)

Kent Thomsens nye orkester, ”Kent T. & The Delta Grinders”, har øvet i et stykke tid nu, og vi er alle glade, for vi synes det bli’r så fedt. Kent T. & The Delta Grinders har en ordentlig spandfuld nye sange, med vægten lagt mere på det engelsksprogede, selv om der også er en enkelt ”dansker” imellem.

 

Stilen er stadig mean old dirty rotten Chicago-blues, mere indædt og bidsk end nogensinde.

Der bliver serveret Mean old dirty rotten low-down Blues. Helt nede på jorden. Ikke så meget pis, bare Blues. Fra dengang Mor var dreng og Far havde hår. Råt for usødet og uden filter eller lydpotte.

Inspireret af Muddy Waters, Howlin’ Wolf, Sonny Boy Williamson og dem… med et smil i mundvigen og glimt i øjet. Personlig, ind-under-huden, no-nonsense Blues, som Vores Mor troede hun lavede den: Rygende varm og lige til at sluge. Krydret med historier fra Det Virkelig Liv og Den Lange Landevej.

 

Kort sagt: Intens blues med bid og vid

 

Yderligere info: crossroads-vejle.dk

 

Dato
søndag 11. oktober 2020
Arrangør
Start
15:00
Dørene åbner
14:15
Forsalg
150,-
Medlem Crossroads kr. 85,- i forsalg
Vedr. dørsalg, se arrangørens hjemmeside
BEGRÆNSET ANTAL BILLETTER. ANTAL I HENHOLD TIL REGERINGENS TILLADELSE
Køb billet

Find vej