HØYER / AC / GUNDE

HØYER / AC / GUNDE



Vi kender to af de tre musikere særdeles godt her i Vejle. AC kommer jo fra Vejle og har deltaget i mange musikalske seancer gennem tiden. Han har skabt sig en alsidig international karriere og spiller både akustisk og elektrisk bas.

 

Henrik Gunde er en af Europas store pianister. Han formår at få alt til at swinge på allerbedste vis. Vi er så heldige, at vi i JIVE ofte har besøg af Gunde, der elskes for sit udadvendte spil med respekt for publikum og med musikalske ideer fra en uudtømmelig kilde.

 

Jakob Høyer på trommerne er en højt skattet musiker på den danske scene. Musikalsk har han dannet par med AC i Jakob Bro Trio, Jacob Anderskov Trio og Claus Waidtløw Trio.

 

TRIO-formen har en særlig status inden for jazzen. Det er her en musiker får sit endelige adelsmærke. Kan man spille trio, så kan man både lytte til de andre og give ligeværdigt til fællesskabet. Der er stor chance for, at denne trio vil få international gennemslagskraft. Kom og oplev skabelsen af en trio. Det bliver en stor aften.

 

Jakob Høyer – trommer, Anders AC Christensen – bas, Henrik Gunde - piano


 

Dato
tirsdag 13. oktober 2020
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Dørsalg
140,-
Medlem JIVE jazz kr. 100
Billetbestilling på billetkontor@jive-jazz.dk

Find vej