Hit med Sangskriveren

Hit med Sangskriveren



Sangskriver Anders Graae fortæller om sit liv som sangskriver og spiller en række af sine sange undervejs.

Lokale unge sangskrivere varmer op.

 

Anders Graae er uddannet guitarist og sangskriver på Det Jyske Musikkonservatorium i 2009. Anders slog igennem med sangen “ Den anden pige” som vandt Tv2 Radios store sangskriverkonkurrence i 2008. Siden har han udgivet 2 anmelderroste album “En omvej hjem” og “Mens luften endnu er mild”, som er blevet spillet flittigt på bl.a. DR’s P4.

 

Anders siger om sig selv: ”Jeg elsker at åbne min musikalske verden sammen med et nærværede publikum. 
At invitere publikum ind til en pause i hverdagen. En musikalsk-pause med eftertænksomhed, drømme, et smil på læben og vippende sko.
Jeg har optrådt professionelt i mange år, og jeg gør meget ud af at skabe en afslappet, autentisk og nærværende stemning. Mit ophav kommer ofte til udtryk, ved at jeg krydrer mine koncerter med små historier, og en med lun jysk humor” 

 

Pressen skrev : "Teksterne er alle sprudlende, rablende, fabulerende historier og små optrin fra Anders’ vildtvoksende dagbogsunivers. Hverdagslyrik med et tvist. Her oplever vi kærester, gamle som nye, og venner, veninder og borgere og land og by. Og i al slags vejr. Ofte med metaforer i den mere opfindsomme afdeling, og både til lands, til vands og i luften.”

Som opvarmnings-act er der inviteret en række unge sangskrivere fra Vejle Musikskole og ungehuset Værket. De vil spille et par af deres egne sange inden Anders Graae går på scenen.

 

Arrangører: Vejle Bibliotek, Vejle Musikskole, Bygningen, VÆRKET - Vejles Ungehus

Dato
torsdag 29. oktober 2020
Arrangør
Diverse arrangører
Start
19:00
Dørene åbner
18:30
Begrænset plads pga corona-restriktionerne
GRATIS ADGANG

Find vej