Aflyses Defecto & Hartmann (1)

Defecto & Hartmann (1)

Koncerten er aflyst


Koncerten er desværre aflyst. Alle billetkøbere modtager en mail direkte fra live/BACKEND med instruks ift de købte billetter.

 

___________________________________________________________________

 

 

"Defecto og Thomas Hartmann er på et dansk spillested..."  ....Kunne være starten på en dårlig joke, men måske er det alt andet end det.

 

I foråret kan du opleve et unikt show med heavy rock bandet Defecto og Thomas Hartmann. Et anderledes stand-up show, eller er det en anderledes koncert oplevelse? Hvorom alting er, vil du i løbet af aftenen få det bedste af begge verdener.

 

Thomas Hartmann har igennem snart to årtier været garant for skarpe betragtninger, og nogle af de bedste shows i dansk stand-up. Med vanlig spidsfindighed tager Hartmann dig igennem hans store passion for heavy metal på denne eksklusive aften.

Showet vil blive efterfulgt af Defecto, der er et af landets største heavy metal bands, med flere optrædener på bl.a. Copenhell, Norway Rock og Sweden Rock. Bandet medbringer et show der vil være fyldt med deres bedste sange fra bagkataloget, samt sprit nye sange som står til at udkomme i efteråret 2020.

 

Dato
fredag 30. april 2021
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
170,-
Dørsalg
195,-

Find vej