Carl Emil Petersen

Carl Emil Petersen

Support: Ginne Marker
Koncerten er aflyst


Koncerten er aflyst.

 
Alle billetkøbere har fået direkte besked og vil få refunderet deres billetter

 

Vi arbejder på at kunne gennemføre koncerten på et senere tidspunkt

 

BEMÆRK! Har du ikke set mailen fra live/BACKEND omkring koncertændringerne, så tjek gerne under "spam" eller "uønsket mail". En del af de udsendte mails ser ud til at være landet der.

 

____________________________________________________________

 

 

Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix “ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ” Frit Land “ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio”.
Sange som “Liv Før Døden “, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store radiohits, og endnu engang understregede Carl Emils store evner som sangskriver.


Den 1. november udsender 28-årige Carl Emil Petersen sit længe ventede andet album “Amager Forbrænding”. Singleforløberen “Tiden Flyver” er i rotation på alle radiokanaler og varsler en moderne nordisk rock tone med Carl Emils særegne lyrik i topform.
Carl Emil er desuden med i dette års udgave af TV2 programmet Toppen af Poppen og til foråret turnerer han med sit band.


“Til foråret spiller jeg min første indendørs band turné i 3 år. Min kommende plade ‘Amager Forbrændingʼ er et rockalbum som er skabt til de store scener - det er skrevet for at blive spillet LIVE for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen til foråret med livet som indsats”

 

 

SUPPORT: GINNE MARKER

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker.

 

Dette 25-årige Aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, Nordjysk facon.

 

Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

 

Ginne Markers debutalbum, For Seasons to Come, udkom i november 2019 på Giant Birch, og tæller allerede nu over 1 million streams.

 

Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken. Bloggen JazzNyt har det på listen over Bedste Udgivelser 2019, og det har været ugens album på P5.

 

I 2019 havde Bands of Tomorrow hendes optræden på SPOT festival i top 10, og hun fik roser for sin optræden på Copenhagen Jazz Festival og til DMA Jazz.

I 2020 er Ginne Marker rundt i hele landet som support for både Carl Emil Petersen, Claus Hempler og Signe Svendsen, og hendes to koncerter i marts på det legendariske Jazzhus Montmartre er begge udsolgt.

 

 

 

 

Dato
lørdag 14. marts 2020
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
295,-
Dørsalg
320,-
AFLYST

Find vej