At Ease X Jin DeLuca

At Ease X Jin DeLuca

HUSK 1 billet gælder for 2 personer i aften!


 

 

 

TAG EN VEN MED!
Ude I Aften har til denne aften særudvalgt to lokale bands, der vil spille en dobbeltkoncert. OG du må helt kvit og frit tage en ven, veninde, bekendt eller hvem end du vil med, ved køb af én billet!

At Ease er et ungt band, der består af 4 medlemmer. De har gennem det sidste års tid spillet koncerter på en masse små og store scener rundt i Danmark, og har medvirket i alt fra lokalarrangementer til at opvarme for Ida Nielsen.
At Ease giver en energisk og autentisk lytteroplevelse, og live bliver publikum udsat for en bred vifte af lydindtryk med udgangspunkt i upbeat R&B og en funket energi. Forvent lækre R&B-inspirerede ballader som “Pillow Paradise” og medrivende diskofunk i “If it’s really you”.

Jin DeLuca er et nyt, eksperimenterende musikprojekt, der bryder rammerne for, hvad et pop-band kan være. Gennem komplekse elektroniske produktioner, skarpe musikalske præstationer og nærværende performance skaber Jin DeLuca en unik liveoplevelse.
Tilbage i november udgav Jin DeLuca deres debutsingle, “Destination Nowhere”, og varsler nyt musik i løbet af foråret og sommeren.


Kridt danseskoene - Dørene åbner klokken 19:00!
Vi ses!!

 

Se mere hos UDE I AFTEN facebook.com/udeiaften 

 

Dato
lørdag 17. oktober 2020
Arrangør
Ude i Aften / Bygningen
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
50,-
Dørsalg
75,-
Køb billet

Find vej