Artigeardit

Artigeardit



2019 var et uforglemmeligt år for Artigeardit. Nu er rapperen klar til at tage tingene til næste niveau med sit nye album ’IDIOT’, der får flotte roser af toneangivende medier. Rapperen annoncerer samtidig del 2 af sin Danmarksturné.

 

’Vi har alle en idiot i os – dette er fortællingen om min’. Artigeardit er nu klar med udgivelsen af sit andet studiealbum ’IDIOT’. På baggrund af dette, kan fans i hele landet nu glæde sig til at opleve rapperen live, når han i dag annoncerer anden del af sin Danmarksturné, hvor han i efteråret 2020 besøger Grenå, Vejle, Silkeborg, Struer, Assens, Rødovre, Helsingør, Holbæk, Randers, Kolding, Fredericia og Aabenraa. Disse byer føjes til listen af forårskoncerter, hvor han bl.a. er gået med ekstrakoncert i Store VEGA d. 8. april efter at have solgt den først ud.

På det nye album finder vi bl.a. singlerne ’Lov Mig 1 Ting, ’Gothersgade’ og titelnummeret ’IDIOT’ featuring Karl William. Anmelderne roser det nye album og skriver følgende:

’Men grunden til, at han stadig er med i kampen om tronen, er, at han viser en ny lyd og en ny Artigeardit på hver udgivelse.’ 5 stjerner, Soundvenue.

 

’Alt i alt er ’IDIOT’ dog et forbavsende sammenhængende og kvalitetsbevidst udspil fra en rod, som er godt på vej op af undergrunden. Der er håb endnu.’ 4 stjerner, Ekstra Bladet.

’Ardit Aliti er det virkelig navn bag personen, og han har et af Danmarks skarpeste flows. Det vil sige, at det lyder godt, når han rapper og praler, selvransager og trykker speederen i bund på arrogante one-linere og hurtige trommemaskiner.’ 4 hjerter, Politiken.

 

Dette er en klar manifestation af, at Artigeardit er en af de største navne på den danske urban-scene lige nu. Soundvenue spår også for 2020, at ’Artigeardit tager skridtet helt op i dansk hiphops A-liga’.

 

Artigeardit ser frem til at spille sine nye sange live: ’Jeg glæder mig helt vildt til at spille mit nye album for jer alle. De nye sange afspejler en nyere version af mig selv, og jeg udleverer mig selv endnu mere hudløst ærligt end jeg tidligere har gjort. Det er både grænseoverskridende, men også en helt speciel ting for mig at vise mine lyttere sangene i øjenhøjde.”

 

Artigeardit tager på en stor Danmarksturné, hvor han besøger 12 byer til foråret og 13 byer til efteråret.

Dato
fredag 18. september 2020
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
195,-
Dørsalg
220,-
UDSOLGT

Find vej