NIELS JØRGEN STEEN A-TEAM

NIELS JØRGEN STEEN A-TEAM



80 år og “still going strong”. Pianisten, komponisten, arrangøren, dirigenten og kapelmesteren, Niels Jørgen Steen gæster JIVE med sit hjertebarn, NIELS JØRGEN STEENS A-TEAM.

 

Det er et stort 10-12-mands-orkester med cremen af danske musikere. Her kan musikerne slappe af, for NJS har styr på det hele arrangements-mæssigt, og rollerne er fordelt. Kun de bedste har plads i dette band, og der forventes verdensklasse-spil over hele linjen - hver gang! Det er en sjælden og fuldkommen symbiose af arrangør og musikere.

 

Musikken er egne arrangementer af NJS. Her er det musikalsk kunst at skabe et lydbillede. NJS har paletten fuld af vellyd og tricks fra et langt big band liv.

 

I selve orkestret spiller NJS selv en lidt tilbagetrukket rolle, sådan som fx hos Count Basie. Få velvalgte soloer er nok, hans metier er ORKESTRET!

 

Som Ellington sagde det: ”Music is my mistress” og et ”labour of love”. Sådan er det også for the A-TEAM.

Grib denne enestående chance og kom og hør dem ” i arbejde”

 

Hans Ulrik, Uffe Markussen, Tomas Franck og Flemming Madsen: sax - Henrik Bolberg: trompet - Vincent Nilsson: basun - Morten Højring: guitar - Ole Skipper Morsgård: bas - Roger Berg: trommer - Niels Jørgen Steen: piano

 

Dato
søndag 1. september 2019
Arrangør
Start
15:00
Dørene åbner
14:30
Dørsalg
180,-
Medlem JIVE kr. 150 / Billetsalg i døren

Find vej