Mike Andersen m. Band

Mike Andersen m. Band



Efter 7 albumudgivelser er Mike Andersen aktuel med singlen ’There She Was’. En single der hverken er planlagt til at være en del af et album eller en EP, men gerne en del af soundtracket til sommeren for det modne musikelskende publikum.

Det er to år siden Mike udgav albummet Devil Is Back med Joss Stone på duet, og efter mange lange albumprocesser, har Mike haft lyst til at fokusere på kreationen af en enkelt single. Men det er med præcis samme dedikation han er gået ind i den proces, som det har været med hans tidligere albumindspilninger. Sangen er indspillet i Vibe Factory af Jakob Winther som tekniker, og med Mads Michelsen som producer. ’There She Was’ er med musik og tekst af Mike selv, Johannes Nørrelykke og Mads Michelsen. Og ud over hans faste band, byder singlen yderligere på en markant blæsesektion, i form af Lukas Grahams faste blæsere; ’The Rusty Trombones’, såvel som kor fra Stine Hjelm Jakobsen.

Mixet er foretaget af Kristoffer Sjelberg, der ud over at være mixer også er den ene halvdel af Eaggerstunn og fast trommeslager i Bikstok Røg-system. Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på ’There She Was’, der sprudler i sikkert sammenspil og ikke lader noget tilbage at ønske.

Med pt 20 afviklede danske koncerter i år, heraf fem udsolgte, og sommerfestivalerne forude, byder 2018 desuden på en turné i såvel Norge som i Tyskland - før året sluttes af på hjemmebane, Voxhall i Aarhus d. 14. december. Men allerede i foråret 2019, er Mike og bandet på landevejen igen, og runder her bl.a BYGNINGEN d. 16. februar

Dato
lørdag 16. februar 2019
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
195,-
Dørsalg
215,-
Koncerten er UDSOLGT. Der sælges ikke billetter i døren
UDSOLGT

Find vej