M.C. Hansen & Jacob Chano

M.C. Hansen & Jacob Chano

Årets folk sangskriver - DMA 2017


 

M.C. HANSEN står måske nok på skuldrene af store nordamerikanske giganter som Dylan, Springsteen, Neil Young og Cohen, men samtidig går han side om side med danske sangskrivere som Allan Olsen, Benny Andersen og Povl Dissing.
Med en forståelse for sin kulturelle baggrund og en forkærlighed for amerikansk folkemusik og den gode historie maler M.C. musikalske hverdagsbilleder og fortæller om det store i det små.

Med sig har han sin makker gennem mere end ti år; Jacob Chano, der spiller klaver, harmonium og synger kor. Forestil dig Bob Dylan spille skak med H.C. Andersen på Neil Youngs veranda....i Bygningen. 

Ved Danish Music Awards begrundede juryen deres valg af årets sangskriver således:
"Årets folk sangskriver har et suverænt greb om det store i det små og de små i det store - og hans nærværelse og nærværende sange beskriver livet på en måde som vi alle kan identificere os med"

Ydermere er M.C. Hansen netop blevet tildelt DPA's Påskønnelseslegat for tredje gang, idet han: "er sangskriver og musiker, men også en ihærdig forretningsmand, der ved at arbejde med at opbygge netværk, booke koncerter og markedsføre dem, er en uløselig del af det at have sangskrivningen og musikken som levevej.."

Dato
fredag 22. februar 2019
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
100,-
Dørsalg
120,-
Køb billet

Find vej