Julekoncert

Julekoncert

med Amin Jensen & Anna Wierød


Årets festlige julekoncert lover at sætte gang i julehumøret White christmas, O holy night, Ave Maria og mange flere af de kendte og elskede traditionsrige julesange og christmas carols.

 

Amin Jensen er kendt fra sit store engagement både som sanger og Tv-vært. Han har deltaget i et hav af Tv-programmer, har lagt stemme til tegnefilm, flere onemanshows, revyer og forskellige former for optrædener, herunder musicalhovedroller. 

Efter at være blevet hele Danmarks darling som stand-up komiker og som syngende vært i ”Hit med Sangen”, forelskede Amin Jensen sig i operaens skønne musik, og besluttede sig for at lære at mestre kunstarten.
 
Amin Jensen er en naturlig, varm og overtonerig tenor med et usædvanligt overskud af volumen og høje c´er. Amin Jensen har taget mange års intensiv privatundervisning hos tidligere Kgl. Operasanger Bonna Sønderberg, og har modtaget coaching af Ulrik Stærk, med hvem han siden hen har optrådt ved operakoncerter i ind- og udland. 

Med sig til årets julekoncerter har Amin Jensen taget operasanger Anna Maria Wierød, som er en kendt sopransolist i det klassiske miljø og bl.a. modtager af ”Léonie Sonnings Talentpris”, samt den prisvindende koncertpianist Janus Araghipour, et af de mest lysende upcoming klavertalenter på den danske koncertscene lige nu.

Glæd dig til en vidunderlig aften i Vejle med både opera, christmas carols klassiske julesange.

 

 

Koncerten er arrangeret af musikforeningen AkadeMidt.

Dato
onsdag 18. december 2019
Arrangør
Ekstern arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
150,-
Dørsalg
150,-
Medlem AkadeMidt: Kr. 100
Køb billet

Find vej