Jimi H

Jimi H

- a tribute to Hendrix


Oplev nostalgien fra Woodstock ‛69 - det tætteste du kommer på legenden Jimi Hendrix

 

Numre som Purple Haze, Hey Joe, Voodoo Chile og Little Wing gør Jimi Hendrix til én af verdens største legender gennem tiden.

Nu kan du genhøre alle Hendrix numrene med bandet JIMI H, der i showet ”A tribute to Hendrix” giver dig oplevelsen af at være tilbage i ‛69 med den autentiske sound og sceneoptræden...! I Jimi H har musikerne forenet deres kærlighed til mesterens arbejde med spilleglæde og dygtighed, hvilket garanterer en koncertoplevelse med sublim musik og altid smittende glæde til publikum.

 

Gruppens egen "Jimi" har såmænd som ganske ung/barn oplevet  Hendrix, hvilket har givet inspiration til hele hans hidtidige karriere - man kan roligt sige Jan faldt i gryden som barn. I Jimi H har Jan fundet de rigtige legekammerater og ganske som i den rigtige vare bliver der leget med musikken når de tre herrer træder op.

 

De tre erfarne musikere, der udgør dette band, har en lang række seriøse referencer bag sig. Guitarist og for- sanger Jan ‛Pind‛ Petersen, trommeslager Allan Franch og bassist Thomas Rasmussen har bl.a. spillet med Skagarack, Alan Haynes og Andrew Strong.

 

Dato
lørdag 25. maj 2019
Arrangør
Selvarrangør
Start
20:30
Dørene åbner
20:00
Dørsalg
100,-

Find vej