Frands Rifbjerg kvartet

Frands Rifbjerg kvartet



Aftenens koncert er med vinderen af DMA - Danish Music Awards - for bedste jazz-udgivelse i 2018 “Songs and Melodies”. Titlen på prisvinder-udgivelsen vidner om, at den melodiøse opfattelse af jazzen er vigtig denne aften.

 

Frands Rifbjerg har været en vigtig person på den danske jazzscene i mange år. Han er klassisk uddannet trommeslager, men valgte jazz-vejen. Har bl.a. vundet Bent Jædig prisen i 2009. AC kender vi jo så godt fra talrige besøg. En sand mester på bassen og uhyre sympatisk.

Kasper Tranberg er også selv bandleader og i evig musikalsk udvikling. Søren Kjærgaard er en af de ledende musikere i moderne jazz og nyder stor anerkendelse internationalt. En mand med 17 udgivelser i eget navn og lige så mange som sideman indikerer, at Kjærgaard er en mand med noget på hjerte, noget NYT på hjerte - jazz til sin samtid. 

 

Vi skal møde jazz af den mest velspillede og veloplagte slags. Vi skal møde et band, der ved, at “less is more”, at den indre stilhed er den ydre storm. Det bliver en udsøgt fornøjelse.

 

Trommer: Frands Rifbjerg, Trompet: Kasper Tranberg, Bas: Anders AC Christensen

Piano: Søren Kjærgaard

Dato
tirsdag 19. februar 2019
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Dørsalg
120,-
Billetsalg i døren / Medlem JIVE kr. 100 /Unge-medlemmer kr. 60

Find vej