Ea Kaya & Artifact Collective

Ea Kaya & Artifact Collective



EA KAYA er en ung kvinde med ambitioner. Efter et årtis arbejde med lyd og identitet, ved hun præcis, hvad hun vil. Hun er chef i sin egen virksomhed, en karrierekvinde med kunsten som resultat. En ung kvinde der skal holde styr på sin musik, sine sange, ambitioner, pladeselskaber i ind- og udland, bookingbureau og eget band.

 

"Siden hun var 13 år gammel, har hun arbejdet med musikken. Den har formet Ea Kayas identitet, der samtidig er et centralt element i hendes musikalske univers. Hun har allerede en håndfuld singler bag sig og skød det nye år i gang med udgivelsen af popballaden ”4 AM”, der i sin dybsindighed bevæger sig igennem en drømmende og hudløst ærlig ungdomsfortælling. Hendes fantastiske stemme er et helt kapitel for sig..." Sådan lød det Bl.a. i GAFFA, da de for nylig pegede på Ea Kay, som en af dem der bliver store i 2019.

 

Facebook: Ea Kaya

 

 

ARTIFACT COLLECTIVE blev der peget på ved samme lejlighed, og om dem skrev GAFFA: "..I Artifact Collective eksisterer der en fælles drøm, men i nuancerede udgaver. De vil alle sammen lidt af hvert, og ud af det kommer et sammenspillet og samtidig udfordrende popunivers. I foråret var singlen ”Light Blue” P3’s Uundgåelige og blev dermed det første lille hit i kollektivet.  Victor Oliver og Mikkel Westergaard Larsen, der er barndomsvenner, havde længe talt om at starte et band, og med inspiration fra Voodoo af D’Angelo opstod idéen til et seksmands poporkester, hvor alle har en lige central rolle.." 

 

Det er end op i et udtryk af melankolske tankestrømme med store armbevægelser. Det handler om hengivenhed i Firenze og lange nætter i Nordvest, når drengene trækker en dyne ned over hovedet på dig, som på en og samme tid føles provokerende kold og brandvarm. Lige nu er bandet klar med singlen 'Time For This', som også er udgivet på pladeselskabet No3.

 

Facebook: Artifact Collective

Dato
fredag 1. marts 2019
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
120,-
Dørsalg
140,-
Køb billet

Find vej