Crossroads 20 års jubilæum

Crossroads 20 års jubilæum



Bluesforeningen CROSSROADS' markerer 20 år som arrangør af blueskoncerter i Vejle

SØNDAG d. 20. JANUAR kl. 13 - 17

 

Reception fra kl. 13
Alle bluesforeningens tidligere og nuværende medlemmer, publikummer, musikere, samarbejdsparter, netværkere og andre interesserede er inviteret til at kigge ind, hilse på, holde en tale eller gratulere på sin egen måde - helt som man selv synes passende. Det vil glæde bestyrelsen at hilse på jer alle.

Bygningens restaurant leverer "rigeligt med håndhapsere og noget at gratulere og skåle med".

 

Blueskoncert fra kl. 15
Som afslutning på dagen, vil Svante Sjöblom og Olav Poulsen levere en gedigen omgang blå toner for alle fremmødte... eller rettere, de 120-130 der er plads til når der er opstillet caféborde og -stole på "Spillestedet" i Bygningens stueetage... regionens hyggeligste spillested.

 

SVANTE SJÖBLOM
Svante Sjöblom (S) er en brillant guitarist og sanger, som dyrker sin Southern blues, old time country, ragtime og gospel med stor overbevisning og indlevelse.

 

OLAV POULSEN
Olav Poulsen har huseret på den danske musikscene de sidste tyve år, primært inden for bluesmiljøet. Hans speciale er slide-guitaren, som han følges ubesværet med indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

 

 

Dato
søndag 20. januar 2019
Arrangør
Start
13:00
Dørene åbner
13:00
GRATIS ADGANG

Find vej