Clara

Clara

@ Værket, Vejles Ungehus


Clara har for alvor gjort sit indtog på den danske musikscene siden udgivelsen af sit debutalbum i august sidste år. Til efteråret tager hun på en større efterårs-turné, og hun kommer landet rundt.

 

Når Clara til efteråret drager på turné landet over, er det blot et år siden, at hun udgav sit debutalbum, ’August Eighteen’. I løbet af det år, der er gået, har hun indtaget scenerne til bl.a. The Voice i Tivoli og på landsdækkende tv til P3 Guld, hvor hun ligeledes var nomineret som Året Nye Navn, ligesom hun også var det til Zulu Awards.

 

Hun har modtaget DPAs talentpris for kommende sangskrivere, og flere medier har fremhævet hendes talent; heriblandt DR som i december udnævnte hende som eneste kvinde i deres ”De Ejede 2018”-artikelserie. I september udsendte DR også en minidokumentar om Claras debutkoncert.

 

Clara har mildest talt haft nok at se til siden albumreleasen sidste år, og senest har hun udgivet sit største radiohit til dato, ’Crazy’. Når hun til november tager på sin første længerevarende turné er det derfor ovenpå et år, der har gjort Clara til et stort navn på den danske musikscene og ikke mindst med en erfaring i baggagen, der står i skarp kontrast til hendes unge alder.

 

FOTO: Jannick Børlum

Dato
lørdag 30. november 2019
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
100,-
Dørsalg
125,-
Koncerten afholdes på Værket, Vejles Ungehus
Køb billet

Find vej