APHYXION@VÆRKET

APHYXION@VÆRKET

Support: Hearteater


APHYXION er tilbage – og de flytter grænserne for deres lyd endnu en gang. Selvom det ikke er mange år siden det unge band blev udnævnt til ”the saviours of melodic death metal” af verdens største metalmagasin, Metal Hammer, er APHYXION ikke et band der forfalder til genredefinitioner. Det blev bevist med deres seneste album, Aftermath, som bevægede sig i grænselandet mellem dødsmetallen og metalcore – noget, der skabte et lydbillede, der tog bandet til helt nye højder. Aftermath fejede hen over den europæiske heavy-scene gennem 2017 og 2018, og albummet streamede mere end 4 millioner gange, alt imens bandet spillede over 100 shows rundt omkring i Europa. Ikke mange metal-bands kan sige, at de skal til at udgive deres tredje album i en alder af 24 år, men det er præcis det APHYXION er i gang med, med den kommende fuldlængdeplade, Void.

APHYXION har perfektioneret og fuldendt deres lyd med sange, der kommer til at varme mangt en nakkemuskel, råbe mange stemmer hæse og slide replay-knappen helt i bund. Void præsenterer en mere moderne og alternativ sangskrivning – et modigt skridt for bandet, der træder længere væk fra den dødsmetal lyd, der formede bandets første sange for mere end 12 år siden. Mens bandets lyd har udviklet sig, er der også sket en stor ændring i lyrikken. Void er det mest personlige album, APHYXION nogensinde har skrevet. Forsanger Michael Vahl, der skriver alle tekster, har været igennem en hård periode, hvilket har skabt grobund for teksterne i de 11 sange, der udgør Void.

”Det meste af lyrikken i sangene er bogstaveligt talt bare notater fra dagbogen fra en meget mørk periode af mit liv,” forklarer Vahl og fortsætter; ”Lige efter udgivelsen af det sidste album ramte jeg en mur. Jeg isolerede mig selv i min lejlighed i mange, mange dage ad gangen, med meget lidt søvn og uden kontakt til omverdenen. Det var der, jeg skrev alle teksterne til Void. Det er en meget ærlig ting for mig at udgive den her plade – og på en måde også lidt en lettelse.”

Support:
HEARTEATER er en post-hardcore kvintet, som har optjent deres respekt på den danske alternative musikscene. Efter udgivelsen af to velmodtagne EP'er i løbet af de sidste par år, er det knusende hardcore outfit sat til at angive deres hensigter med deres debutalbum "A House In Rapture", som udgives i maj. Et album med en svimlende blanding af en melankolsk og mørk lyd, blandet med knusende metal riffs og gutturale growls af den karismatiske frontman Emil Breuning. 

Dato
fredag 11. oktober 2019
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
100,-
Dørsalg
125,-
Bemærk: Koncerten afholdes på Værketm Vejles Ungehus
Køb billet

Find vej