Øluniverset

Øluniverset



Den 10. marts 2018 kan du opleve Øluniverset.

Det er en hyggelig endags-festival, hvor du som besøgende kan gå på opdagelse i et spændende univers fyldt med øl fra nogle af Danmarks bedste mikrobryggerier. Det bliver en dag, der byder på godt øl, mad, underholdning og ren hygge i verdensklasse.

Ved indgangen får du et smagsglas udleveret samt 5 poletter, som du kan indløse hos standene og smage alle de mange forskellige herligheder. Vi kan blandt andet byde på flere mikrobryggerier, der tager et udvalg med af det bedste specialøl, man kan forestille sig.

Derudover vil det være muligt at opleve alle de ”gærede drikkes moder”, Mjød, samt nyde kvalitetswhiskyer af den bedste klasse.

 

Dagen afholdes i samarbejde med CROSSROADS Vejle, som er Vejles egen lokale blues-forening. Foreningen har flere forrygende bands og solister i folden, og hvert år står de bag en række stemningsfulde koncerter af højeste kvalitet. Denne gang har de valgt at lægge vejen forbi Øluniverset i 2018, hvor forskellige bluesartister i løbet af festivalen vil stå garant for den helt rette atmosfære.

 

Følgende artister har sagt ja til at sprede god stemning på dagen:

 

HARPIN' WOLF & THE BLACK SHEEP

 

Harpin' Wolf & The Black Sheep er et 4 mands orkester med base i Odense, og musikalske rødder i Britisk og Amerikansk blues.

Bandet spiller Rhythm and Blues med sjæl og nerve, og leverer et liveshow, der involverer publikum i musikoplevelsen.

 

Den blå tråd og musikalske inspiration kommer bl.a. fra britiske John Mayall, Peter Green og Paul Lamb & The King Snakes, og de amerikanske ikoner Muddy Waters, Little Walter, Albert King, The Fabulous Thunderbirds, og mange flere.

 

Harpin' Wolf - Vokal & mundharpe

Niels Pedersen - Guitar & slide

Claus "SloMo" Mortensen - Basguitar

Michael "LeftFoot" Larsen - Trommer & percussion

 

 

FREDERIK TYGESEN

 

Frederik Tygesen har længe været anset som et af de store, up-and-coming talenter i dansk blues. Vi kender ham som en af de to guitarister i Horsens-bandet Big O & the Blue Quarters, ligesom han har kunnet ses og høres på de jyske live-scener med såvel duo- som trio-formationer i eget navn.

 

Frederik Tygesen er guitarist og sanger med et talent og en teknik ud over det sædvanlige.

 

 

TERJI

 

Den herboende færøske musiker Terji Krossteig Messell spiller noget så eksotisk og sjældent som akustisk blues sunget på færøsk. Dét skal man nu ikke lade sig afskrække af, for den færøske sprogtone passer fortræffeligt til blues. Terji har en god, udtryksfuld og genkendelig lystonet vokal og spiller halvakustisk eklektisk blues med påvirkninger fra ”folk blues” med mere, alt sammen kogt ned til en egen form.

 

 

KENT THOMSEN

 

Kent Thomsen er et velbeskrevet navn på den danske bluesscene, hvor han har spillet med bl.a. Troels Jensen, Johnny Madsen, Peter Belli og Povl Dissing.

 

"Musikken er lånt i Amerika, sangene kommer fra hjertet af... og Jylland" - mange af teksterne er nemlig på vestjysk. Omhandlende f.eks. den farlige cocktail af pløjestævne og for mange Gule Ærter. Eller om det dobbelt trælse i, at konen vælger at stikke af med lige netop skraldemanden.

 

 

Du kan også læse mere om Øluniverset på facebook: oeluniverset

Dato
lørdag 10. marts 2018
Arrangør
Ekstern arrangør
Start
12:00
Dørene åbner
12:00
Forsalg
100,-
Dørsalg
100,-
Arrangementet slutter kl. 22.00. Sidste udskænkning kl. 21.30
Køb billet

Find vej