Ude Af Kontrol

Ude Af Kontrol



Med lysest fart har UDE AF KONTROL formået at skabe et solidt fodfæste på den danske musikscene. Nu står trioen klar med deres største danske turné til dato.

 

Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL, og har de seneste år skabt en bølge af hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 70 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL leverer ét af de bedste og mest energifyldte sceneshows, der kan opleves i Danmark.

 

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. UDE AF KONTROL har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum hvor man 100% kan være sig selv.

 

Bandets seneste album,”BUSTUM”, havde release i forsommeren 2016 og var efterfølgende på hitlisten.nu i 20 uger i træk – albummet hat netop fået en platincertificering. Uhørt for en udgivelse uden radio airplay. Det samme gælder de efterfølgende single-udgivelser samt EPen ”Ude Af Kurs” fra 2017, som alle er gået enten guld eller platin.

 

UDE AF KONTROL har netop afsluttet deres eksklusive forårsturné, der bød på udsolgt Skråen i Aalborg og Turbinen i Randers samt pakket Train i Aarhus og Posten i Odense. Så det er med stor selvtillid at bandet kigger mod deres festivalsæson, deres næste singleudgivelser og ikke mindst den kommende efterårsturné. 

Dato
lørdag 3. november 2018
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Pladser
Ståpladser
Forsalg
170,-
Dørsalg
190,-
Køb billet

Find vej