På Værket Sherpa

Sherpa



Netop hjemvendt fra en anmelderrost optræden på SMUKfest, er SHERPA (vindere i DR's KarriereKanonen 2017) klar til at indtage klubscenerne landet over. Herunder den hippeste scene i Vejle overhovedet; VÆRKET - Vejles Ungehus. 

“…a lavish piece of progressive pop that surges into its own lane.”

Flotte ord fra engelske Clash Magazine, der i december havde Sherpas debutsingle ”Fornever” som deres Track of the Week. Sangen kom sidenhen i A-rotation på P6 Beat som det næstmest spillet nummer i januar/februar, ligesom at den har været fast inventar på P3s program Pladeselskabet.

Sherpa består af Carsten Sherpa og Tore Nissen – og i KarriereKanonens begrundelse for at vælge duoen som en af de tre vindere i 2017 hed det: ”Sherpa tager alle de små, nagende følelser og løfter dem op til dramatiske popsange. De deler også en evne til at brænde igennem fra scenekanten, og de skriver sange, der sætter sig fast.”

I marts kom den længeventede debut EP ”Heartless”, der blandt andet kastede 4 stjerner af sig i Gaffa. Deres efterfølgende releasekoncert på Bremen Natbar fik stor medieopmærksomhed fra både Metroexpress og Soundvenue og i kølvandet på EP-udgivelsen blev sangen ”Against The World” forenet med ”Fornever” på P6 Beats sendeflade.

Til efteråret tager de på deres første turne, og hvis man skal tro på Gaffas 5-stjernede anmeldelse af deres koncert på Spot Festival sidste år, kommer publikum til at blive tryllebundet af melankoli.

Dato
lørdag 6. oktober 2018
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
50,-
Dørsalg
70,-
Koncerten afholdes på VÆRKET, Vejles Ungehus
Køb billet

Find vej