Rigtige Mænd + Zoo TV

Rigtige Mænd + Zoo TV



Start det nye år med en fed dobbelt koncert - to af Danmarks bedste kopi bands Rigtige Mænd og ZOO TV går sammen for at skabe en ekstraordinær koncert, hvor de spiller de bedste hits fra TV·2 og U2. Tag vennerne med!

 

Rigtige Mænd - original TV·2 kopi!

Rigtige Mænd giver dig et underholdende show, samt et personligt og energisk udtryk, så festen bringes til nye højder, og publikum vil hengive sig til både dans og fællessang til en perlerække af klassikere som: Be bab a lula, Bag duggede ruder og De første kærester på månen. Ligheden med TV·2 er slående, og med Thomas Gammelgaards nærværende vokal i front, er det svært at høre forskel på Rigtige Mænd og TV·2

 

Rigtige Mænd er en hyldest til TV·2 og kvinden som sådan, og spiller musikken med stor respekt for det originale materiale. Med sin overbevisende og stilrene gengivelse af Steffen Brandts materiale, er Rigtige Mænd placeret blandt de allerbedste kopibands i Danmark.

 

ZOO TV lancerer nu et helt nyt show - Danmarks største U2-oplevelse!

Det seneste års tid har ZOO TV arbejdet på at udvikle et nyt show med en klar ambition om at skabe Danmarks største U2-oplevelse. Showet er i langt højere grad visuelt med videosekvenser og kollager på storskærme i samme ånd som i U2’s verdensberømte liveshows. Samtidig har lyd og lys fået et løft, så bandet nu både lyder bedre og ser bedre ud end nogensinde før. Alt i alt skaber det en helhedsoplevelse, som er så tæt på den ægte vare som overhovedet muligt.

 

Det har været en gammel drøm for bandet at løfte hele konceptet op på et nyt niveau. U2’s musik fortjener at blive fremført i de rette rammer, og selvom det er svært at matche det visuelle niveau, som de fire irske drenge plejer at lægge for dagen, kommer det nye show til at sætte nye standarder for live kopimusik i Danmark.

 

Det nye show havde premiere på Kløften Festival i juni 2017, hvor en totalt fyldt Teltscene oplevede U2-kopi på et helt nyt niveau. Koncerten blev en kæmpe succes, og en turné rundt i landet i 2018 er nu på tegnebrættet.

Dato
lørdag 13. januar 2018
Arrangør
Ekstern arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
170,-
Dørsalg
160,-
Køb billet

Find vej