Rasmus Matthiesen

Rasmus Matthiesen



Rasmus Matthiesen har netop udgivet singlen ‘Casablanca Hotel’. Der er her tale om et skelsættende udspil fra den danske sangskriver, der nu tager sin musik andre musikalske veje, hvor mørkrandet burleske-stemning smelter i ét med amerikansk highway blues og dansk musiktradition.

"Casablanca Hotel er en sang om lysten til at smage på livet. En uforbeholden og intensiv kærlighedshistorie fra et spøgelseshotel på kysten i Marokko. De største musikikoner skrev eftersigende nogle af sine sange her – dengang i 60erne og 70erne. Nummeret er en hyldest til dem, og et nyt ståsted for mig og min sangskrivning“ – Matthiesen om ‘Casablanca Hotel’.

Med den traditionsrige danske poesi som omdrejningspunkt, begyndte Matthiesen at skrive musik ganske for nylig. Inspirationen blev hentet fra store danske musikforbilleder, hvor blåøjede ballader som ‘Frie Valg’ og ‘Som Kærester Gør’ blandt andet modtog opmærksomhed fra danske radiokanaler som P4. Med ‘Casablanca Hotel’ bevæger Matthiesen sig nu væk fra den akustiske danske.

Rasmus Matthiesen spiller en række supportkoncerter for Peter Sommer her i foråret, inden han indtager efteråret på egen hånd, og i eget navn.  

Dato
fredag 16. november 2018
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
80,-
Dørsalg
100,-
Køb billet

Find vej