Noah Carter

Noah Carter



NOAH CARTER TAGER PÅ SIN FØRSTE TURNÉ I DANMARK!

 

Den 25-årige Nørrebro-rapper har sat nye internationale standarder for dansk hiphop og tager nu favntag med sin første danske turné til efteråret med sit andet album – ”2nd Demo” på gaden.

Siden Noah dukkede op ud af det blå med singlen ”Do You” har mange øjne været rettet mod det store talent med den mørke tone, den legende engelsksprogede lethed og den store sans for melodi og fortælling. Da tracksne ”B.O.” og især ”Come Alive”, og selvfølgelig debutalbummet ”Couch Dreams”, landede, så blev de tårnhøje forventninger indfriede og en samlet presse stod klar til at udnævne Noah Carter som en international stjerne in the making. Det store udland er også i gang med at blive erobret ganske strategisk og tålmodigt med indtil flere koncerter i flere europæiske lande (bl.a. Provinssi, Blockfest, etc.) og endnu mere på tegnebrættet.


I Danmark er der imidlertid blevet holdt tilbage på live-aktiviteterne, som i år blot tæller udsolgte koncerter i henholdsvis Store VEGA i København og Train i Aarhus samt kun 2 danske sommer-festivaler. Men nu føler Noah Carter endelig at tiden er moden til at det imødekomme den store danske efterspørgsel og inviterer derfor til koncerter i 6 af landets byer.


NOAH CARTER indkapsler essentielt set dét nærvær, den teknik og den nerve Ukendt Kunstner også besad ligesom han kan levere de hårde men også de reflekterende kompositioner.  Der er noget på spil i en tid hvor hver og hver anden single fra samtidens hit-snedkere minder umiskendeligt om hinanden - derfor er hans fanbase så stor og loyal!

 

Dato
fredag 28. september 2018
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
195,-
Dørsalg
215,-
Køb billet

Find vej