Nalle & His Crazy Ivans

Nalle & His Crazy Ivans

feat. Søren Rislund


NALLE & HIS CRAZY IVANS FEAT. SØREN RISLUND (DK)

 

Oplev Nalle og sin velspillende trio suppleret med Søren Rislund close-up og helt tæt på

 

DER ER LAGT I KAKKELOVNEN TIL EN AF DE SVEDIGSTE OG MEST BEVÆGENDE OPLEVELSER, SOM DEN DANSKE BLUES & ROOTS SCENE KAN BYDER PÅ, NÅR CROSSROADS PRÆSENTERER NALLE & HIS CRAZY IVANS MED SØREN RISLUND PÅ REGIONENS HYGGELIGSTE SCENE I BYGNINGEN, VEJLE.

 

Det betyder blues- og roots-musik i sin reneste og ædleste form, når koryfæet Nalle lader sin smukke og følsomme soul-stemme lyde ud over det hyggelige og intime “Spillestedet” i Bygningens kælder.

 

Nalle – med den smukkeste og mest følsomme soulstemme på denne side af Mississippi-bæltet! – er omgivet af musikerne Ivan Sand (guitar) og Henning Kaae (guitar), der begge skærer ind til benet og storswinger hele vejen ned til tåspidserne, når Nalle Sings His Blues. Trioen er til denne aften suppleret med ingen ringere end Søren Rislund på mundharpe.

 

Søren Rislund købte sin første (brugte) mundharmonika i starten af 1960’erne, da en livslang kærlighed til bluesmusikken havde fået tag i ham. Siden henslæbte han 40 år med at levere gode og kvalificerede grin til danskerne i komikerduoen Monrad & Rislund. Men blues-harpen var med ham hele vejen, og siden 2017 nyder han til overmål at levere den, hvor den virkelig passer og værdsættes, nemlig hos Nalle & His Crazy Ivans… Glæd jer!

 

Live In The Rhythm Of Rock’n Blues

Nalle har som få levet the blues…

Hans comeback på den danske rockscene var der næppe nogen der havde troet muligt. Ingen kan som Nalle levere en liveoptræden med så stor følelse og intensitet, at adskillige koncertgængere og arrangører har måttet overgive sig til Nalles varme og sympatiske optræden.

 

Nalle er for alvor trådt ud af aliasset ”Rock Nalle”, der dominerede hitlisterne fra 60’erne og frem. Den store stemme er genfødt med én mission: at dyrke den livslange passion for blues.

 

Med sine to kumpaner ved sin side, Ivan Sand og Henning Kaae er der lagt i kakkelovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, den danske blues & roots scene har at byde på.

 

Fredericia Dagblad efter koncerten på Det Bruunske Pakhus i Fredericia:

 

“Stående bifald hele fire gange i løbet af én og samme koncert. Det var facit, efter fynske Nalle med bandet, Crazy Ivans, blev klappet ned fra scenen ved midnatstid”

 

Så glæd dig til et genhør med en af landets største og mest autentiske stemmer, bakket op af et velspillende og velswingende orkester.

 

KORT SAGT:

– Det handler om at skære ind til benet og finde kernen.

– Det handler om at præsentere musikken i sin reneste og ædleste form.

– Det handler om at finde sine rødder, grave dem op og vise dem frem.

Det har Nalle gjort – sammen med sine ”Crazy Ivans”.

 

I been in the blues all my life. I’m still delivering ’cause I got a long memory.

– Muddy Waters

 

NALLES JUBILÆUMSÅR 2018

 

Nalle – alias Roland Lyhr Sørensen – fyldte 75 år d. 10. april

… men den karismatiske sanger er på ingen måde færdig med at udvikle sit talent. Anmeldere, iagttagere og Nalle selv er ikke i tvivl: Han har aldrig sunget bedre. Selv på sin 75 års fødselsdag gav han koncert sammen med sine Crazy Ivans. Resten af 2018 og ind i 2019 er der planlagt masser af koncerter over hele landet + koncerter i Norge og Sverige.

 

Omgivet at de uhyre velspillende Crazy Ivans er Nalle, Danmarks mest autentiske blues-vokal. Gruppen har brugt de seneste 10 år på at turnere i Fjernøsten, Canada, Europa og Danmark, og resultatet er, at de er af de mest slidstærke og velspillende blues- & roots-orkester, landet har at byde på.

 

Jo, Nalle & His Crazy Ivans har for alvor slået sig fast som en trio af højeste karat. Sammen udgav de i 2010 den anmelderroste og Grammy-nominerede debutplade “Back To The Roots”, og de tre er slet, slet ikke færdige med at udforske rødderne.

 

Inspirationen finder de stadig i kærligheden for blues, og de udforsker navne som John Fogerty, Willie Dixon, Steve Cropper og Eddie Floyd, der alle får nyt liv i hænderne på Nalle and His Crazy Ivans.

 

Nalle er for alvor trådt ud af aliasset “Rock Nalle”, der dominerede hitlisterne fra 60’erne og frem. Den store stemme er genfødt med én mission: at dyrke den livslange passion for blues. Med sine to håndplukkede kumpaner ved sin side, er der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, den danske blues-scene har at byde på.

 

FAKTA OM NALLE AND HIS CRAZY IVANS:

Nalle er født Roland Lyhr Sørensen, og bragede for alvor igennem i midten-tresserne med sine versioner af blandt andet “Midnight Hour”, “Little Loney One” og ikke mindst “Go’e gamle fru Olsen”.

 

Efter en personlig deroute, vendte han efter knap 20 år væk fra scenen, tilbage endnu stærkere. Blandt andet er det blevet til tre fremragende plader fra Theessink, Nalle & Møller, hvoraf to har opnået hæderen “Årets Danske Blues Album”.

 

I 2008 blev det til endnu et triosamarbejde: “Chapel Hill” – et helt specielt samarbejde mellem de amerikanske bluesstjerner “Omar” Kent Dykes og Magic Slim. Med uforfalsket spilleglæde i en afslappet stemning er tre store sangere samlet omkring en helt nede på jorden fortolkning, af en række dybt originale udgaver af kendte og ukendte bluessange. Et samarbejde, der har høstet mange anmelderroser, og som har vakt opmærksomhed i den internationale bluesverden.

 

Nalle and His Crazy Ivans begyndte oprindeligt som et fritidsprojekt, men de 3 kammerater legede så godt sammen, at Nalles livslange drøm om et personligt bluesorkester blev en realitet.

 

Sammen har de udgivet 3 albums:

Back to the roots (2010)

Closer to the bone (2015)

Crossroad (2017)

 

Dato
lørdag 6. oktober 2018
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:15
Forsalg
195,-
Dørsalg
220,-
Medlem Crossroads kr. 170
Køb billet

Find vej