Kasper Winding

Kasper Winding

solo


Kom med ind i troldmandens hemmelige værksted, når Kasper Winding inviterer indenfor i "sin verden",  og udfolder sit musikalske liv med livshistorier, nærvær og nye udgaver af sange fra hans klassiske bagkatalog.


Kaspers Verden Live er Kasper Windings første reelle turné siden 2000. Ved "Kaspers verden" er han alene på scenen, omgivet af sit studie.
Ideen med turen er at synge nogle af de sange som folk kender, helt tilbage fra "Mig Og Charlie" og op til nu, men i udgaver der reflekterer hvor Kasper er lige nu.
Men også fremføre sange som for nogle er mindre kendte, men som er en meget stor del af Kasper Windings meget brede karriere.

Man kan ikke komme udenom Kasper Windings utallige film-scores, som han har kreeret gennem årene, som også skal have live-debut ved denne særlige aften.
Kasper Winding vil fortælle om sit liv i ord og musik og gennemgå tilblivelsen af sine værker, og hvorfor han taget de valg han har taget.

 

Kasper Winding udgav 'F¨¨k Dance Let's Art' sidste år. En hyldest til hiphopbeats, sangskrivning, fordybelse og det klassiske albumformat. Et gennemmusikalsk album i sin reneste forstand.

Dato
fredag 20. april 2018
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
250,-
Dørsalg
270,-
Køb billet

Find vej