Dicte + Hempler

Dicte + Hempler



DICTE + HEMPLER har siden 2010 markeret sig med årlige koncertrækker under navnet The Dark & Stormy Sessions, sædvanligvis bakket op af guitaristen Mika Vandborg, og har i den forbindelse trukket fulde huse på de danske spillesteder. I 2012 udmøntedes det i en liveudgivelse fra en koncert i København, og i november 2017 fulgtes det endelig op af albummet ’Uppers’. Det er deres første reelle studio album, og er en fortælling om to sjæle der har fundet ind til en fælles smag og ægthed. Der croones i en stemning af røg og skødesløs forglemmelse, vejskilte pegende mod Nashville og Memphis passerer revy, mens vi bevæger os transporteret af Mika Vandborgs længselsguitarer på et album, der består af sange, der vil gode historier og vibrerer i et musikalsk rum, der slår gnister.


Dicte og Claus Hempler er blevet rost til skyerne for deres sublime samarbejde. Publikum har været vidne til 6* koncerter med to sangere, som klæder hinanden helt fantastisk. Bl.a. skrev Lars Rix fra Berlingske flg. om sin oplevelse på Smukfest:

”En ulastelig velklædt nydelse”… ”Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert”. Og Lars Rix fortsætter: ”Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt”.


GAFFAs Jan Opstrup Poulsen skriver: ”Det er ualmindeligt elegant, når Claus Hempler lader sit prægnante croon tone frem i de stilsikkert fremførte sange, der for Hemplers vedkommende er som skrevet til en mørk og stormfuld nat.”

Dato
torsdag 30. august 2018
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
240,-
Dørsalg
260,-
Køb billet

Find vej