Bisse

BisseExcentrisk, original popmusik og magisk liveoptræden

 

Bisse har i foråret og sommeren 2017 haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin maratonlange Tour de Smackdown. Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store VEGA, samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest. 

 

På rekordtid har Bisse for alvor formået at udmærke sig som en af Danmarks mest excentriske og produktive sangskrivere. Kun halvandet år efter debuten PMS udkom Bisses femte studiealbum Højlandet, der for alvor har sikret den danske sangskriver og musiker en velfortjent titel som en af Danmarks mest interessante artister lige nu.

 

Livsbekræftende koncert

Under overskriften “Bisse bjergtog Store VEGA med en livsbekræftende koncert” uddelte Soundvenue en sand stjerneregn til sangeren ved den udsolgte koncert i maj. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside Festival med ordene “Kong Bisse af Northside” og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveoptræden, der var på de flestes læber efterfølgende.

 

Senest udgav Bisse albumforløberne "Legeaftale" og "Bjælkehuset", der begge strøg i direkte A-rotation på P6 Beat. Med sit imponerende bagkatalog besidder Bisse en musikalsk diversitet og kreativitet der er intet mindre end forbløffende.

Dato
torsdag 12. april 2018
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
180,-
Dørsalg
200,-
Køb billet

Find vej