Benal

Benal

Kædedans Tour 2018


Hiphop -duoen Benal tager på en spillestedstour i foråret 2018, med deres nye album ’Hvis det virkelig er vigtigt’ under armen. Vi har et behov for at se hvad de laver derude͟, siger frontmand Benjamin. Vi vil gerne helt tæt på den lille lytter. Så tæt at vi kan høre åndedrættet og se den lille halspulsåre dunke når der bliver løjet͟, siger han.  Det er ikke så meget, at der bliver løjet͟, siger Benjamin. Det er mere løgnen i sig selv͟, siger han mens han ser ked ud af det.

Benal vandt P3 Guld prisen 2017, og har med to udsolgte koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Store Vega i København haft et godkendt år͟, som producer-Albert kalder det.  Han forklarer ydermere: Der er få ting i verden, der kan gøre mig mere glad end hjemmebagte scones. Men hvis jeg skal nævne noget, der gør mig mere glad må det være kædedansen der opstår spontant til de bedste familiefester͟. Kædedans er en dejlig måde at vise sine følelser på͟, siger Albert.

Drømmen er at kysse en fuldblods Drag Queen lige direkte i sjælen midt på scenen til en hiphop koncert, velvidende at vores gennemsnitlige sidelæns-kasket fan begynder at få det mærkeligt, men samtidig spreder der sig en følelse af varme omkring de eurogene zoner. Om Benal har Drags med på scenen, eller andre ting melder historien ikke noget om. En ting står imidlertid sikkert: Det blir et brag af en aften.

Dato
lørdag 28. april 2018
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
195,-
Dørsalg
215,-
Køb billet

Find vej