Baest & I'll Be Damned

Baest & I'll Be Damned



GEDER & FORBANDELSER


Til efteråret samler to af landets vildeste bands kræfterne og drager på fælles tour gennem det ganske land. BAEST og I’LL BE DAMNED forvandler scenen til en slagmark, hvor der bliver slynget geder, forbandelser og fandenivoldske musikalske dueller af på kryds og tværs. Der er kridtet op til en anderledes koncert, en hæsblæsende aften, hvor publikum ikke får et ben til jorden og hvor man kan forvente samtlige 10 banditter på scenen – samtidigt.

Det kan givet vis betyde store guitarbattles, 2-mands trommesolo, 20 basslappende fingre og ikke mindst 100-mands energi kanaliseret gennem skrålhals 1 og 2 – Simon og Stig. Alle – inklusive dig – er sendt i krig. Ingen kan vide sig sikre.

 

Begge bands har kommende udgivelser, og denne tour vil være den første mulighed for at høre det spritnye materiale fra de to bands. I’LL BE DAMNED står til at udgive opfølgeren til det internationalt roste debutalbum senere på året og BAEST har netop annonceret deres debutalbum, som udgives i sommeren 2018 hos Century Media.

 

Død og ødelæggelse vil tordne gennem landet når touren besøger Sønderborg, Randers, Aalborg, Vejle, Fredericia, Kolding, Odense, Roskilde, København og Aarhus – se datoerne herunder:

 

27/9                    – Sønderborghus, Sønderborg

28/9                    – Turbinen, Randers

29/9                    – Studenterhuset, Aalborg

5/10                    – Bygningen, Vejle

18/10                  – Tøjhuset, Fredericia

19/10                  – Godset, Kolding

20/10                  – Kansas City, Odense

25/10                  – Gimle, Roskilde

26/10                  – Vega, KBH

27/10                  – Voxhall, Aarhus

 

Læs mere om geder baestband.com

Læs mere om forbandelser illbedamned.dk/

 

Dato
fredag 5. oktober 2018
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
100,-
Dørsalg
120,-
Køb billet

Find vej