The Eclectic Moniker

The Eclectic Moniker

Support: Saint Kodiak


Med første single fra deres kommende album, indvarsler The Eclectic Moniker en strammere og mere 80’er poppet lyd. ’The Wonder’ er samtidig en fortælling om, at skabe sine egne mirakler i stedet for at vente på dem.

The Eclectic Moniker bragede ind på den danske musikscene i 2011 og indtog de danske sendeflader, spillesteder og festivaler med deres uregerlige indiepop og varme sommerhits som ’Easter Island’, ’Sports’ og ’Going To Paris’.

Der er gået over 2 år siden The Eclectic Monikers sidste udspil. Dengang talte bandet 7 medlemmer, de er i mellemtiden blevet et 5 mands orkester.” Vi har brugt de sidste to år på at finde hinanden igen, som venner og tætte musikalske

samarbejdspartnere, og det er med stolte og lettere bævende hjerter, at vi i dag hejser vores flag i det danske musiklandskab igen,” fortæller sanger og sangskriver Frederik Vedersø, og fortsætter:

”Vi har været nødt til at redefinere den måde vi laver musik på. Vi har barberet det overflødige væk, og er strammere og mere direkte i vores udtryk nu. Og så har vi gerne ville lave noget musik der lyder, som det vores forældre gik og lyttede til i midt firserne. Genesis, Elton John, Prince og Don

Henley. Selv Michael Bolton har vi tjekket op på. Vi har været helt nede og kigge i arkiverne og endda indspillet på det samme udstyr, som de brugte dengang. Vi er gået autentisk 80’er på den”, fortæller sanger og sangskriver Frederik Vedersø.


Som lyriker har han udfordret sig selv og forfattet en vidtfavnende tekst med miraklet i centrum: ”Det er en kærlighedssang om alt fra hverdagens småproblemer til det spirituelle bevidsthedsniveau, som det udspiller sig i et moderne parforhold. Den handler om noget, mange af os kender lidt for godt:
At gøre det samme som man altid har gjort, men forvente andre resultater, måske endda mirakler, i stedet for at arbejde for kærligheden,” siger han.

 

Support: Saint Kodiak  

 

Han er blevet kaldt en hybrid mellem Johnny Cash og The Shins. Nok fordi han kombinerer traditionel folk og country med nutidig indie rock i en Southern Gothic / Dark Americana tradition. Men når SAINT KODIAK går alene på scenen med sin akustiske guitar og nøgne, intense stemme lyder han udelukkende som sig selv og leverer et originalt udtryk, der skærer forbi benet og helt ind til marven. Den danske singer-songwriter og solist bag SAINT KODIAK, Gunnar Holm-Lintermann, har boet i Oslo i 6 år. Måske har du hørt Sweet Sweet Home og It´s Good To Be In Love i rotation på P3´s Ukas Urørt liste i Norge.   

Dato
torsdag 13. april 2017
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
160,-
Dørsalg
180,-
Køb billet

Find vej