SUGARAY RAYFORD BAND (USA)

SUGARAY RAYFORD BAND (USA)



 

 

EN STOR MAND MED EN STOR STEMME & MASSER AF PERSONLIGHED

 

Ikke mange sangere kan tage os på en blues-tur fra deltaet til moderne blues så nemt, som Sugaray gør.

Sugaray Rayford er en amerikansk blues sanger og sangskriver. Han har udgivet 3 albums til dato og er blevet nomineret i hele 4 kategorier til Blues Music Awards:


➜ “Moderne Blues Album”,
➜ “Moderne Mandlige Blues Artist”,
➜ “Bedste Sang”
➜ “B.B. King Entertainer”.

 

 

Allerede i 2010 skrev Living Blues Magazine:
"Sugaray er en førsteklasses blues kunstner med en dybfølt sjælfuldhed."

 

Når Sugaray synger, kan man ikke kun høre det, man føler det! Spændingen i lokalet er håndgribelig når han indtager scenen; Han er en fantastisk sanger og entertainer. Hans dynamiske stemme er stor - ligesom manden selv. Med sin old school sang stil, kan man høre ekkoerne fra Muddy Waters, Otis Redding og Teddy Pendergrass. Med sine 2 meter er han en stor mand, men han bevæger sig med ynde og meget energisk. Hans flydende dansetrin minder om legendariske James Brown.

 

Sugaray har været frontmand i sit eget syv-mand store band - Sugaray Rayford Band - siden 2010. Pt. består dette band af verdensklasse musikere - bl.a. den super-dygtige blæsergruppe fra Amy Winehouses band. Men Sugaray Rayford Band er kun et af Sugarays projekter. Siden maj 2011, er Sugaray en af forsangerne i "Mannish Boys". Denne internationale supergruppe optræder 6-8 gange om året. Sugaray var forsanger på 9 numre på "Double Dynamite" - Mannish Boys cd'en, der i 2013 vandt en Blues Music Awards som "Bedst Traditionelle Blues Udgivelse".

SUGARAY RAYFORD BAND har i de seneste år været hovednavn på mange amerikanske og europæiske festivaler og deres shows går altid for at være yderst powerfyldte med ”The Big Man” Sugaray som leverer en eksplosiv energiudladning!

 

Sugarays første solo-cd - "Blind Alley" udgivet i 2010 - høstede positiv kritisk og stor anerkendelse. Hans anden solo-cd, "Dangerous", blev udgivet i september 2013 på det anerkendte pladeselskab, Delta Groove. Dangerous debuterede som nr. 2 på Blues Debut Chart, nr. 6 på Roots Music Chart.

Rayford blev i december 2015 nomineret til fire separate 2016 Blues Music Awards for "Contemporary Blues Album", "Contemporary Blues Male Artist", "Best Song" og "B.B. King Entertainer".

 

Om Sugaray Rayford

Caron Nimoy "Sugaray" Rayford er født 13. februar, 1969 i Texas og begyndte sin musikalske karriere i en alder af blot 7 med at synge og spille trommer i kirken, og gospel indflydelsen kan høres og mærkes i hans musik. Rayfords frasering er intim og udtryksfuld og den sjælfulde hæshed i stemmen antyder Sugarays førstehåndserfaring med modgang. Han voksede op i Texas, hans barndom præget af fattigdom og tab. Hans mor skulle alene opfostre tre drenge, mens hun kæmpede mod sin egen kræftsygdom. Da hun døde, var det en slags lettelse. "Hun led og vi har lidt," sagde Rayford. "Så, vi flyttede ind hos min bedstemor og vores liv blev meget bedre. Vi spiste hver dag, og vi gik i kirke hver dag, og det elskede jeg. Jeg voksede op med gospel og soul."

 

 

 

SUGARAY RAYFORD & BAND er:

Sugaray Rayford – sang
Gino Matteo – bluesguitar
Ralph Carter – basguitar
Drake Munkihaid Shining – keyboards
Lavell Jones – drums
Allan Walker – sax
George Pandas - trumpet
Leo Dombecki - keyboard & sax
Jade Bennett - back up vocals

Dato
lørdag 7. oktober 2017
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:15
Forsalg
195,-
Dørsalg
200,-
Medlemsrabat kr. 40
Køb billet

Find vej